Thursday, 24 May 2012

Berakhirnya riwayat tv gemuk

me yakin tak byk umah yg masih menggunakan tv gemuksbb now zmn tv lcd, LED, plasma....tv gemuk kat bilik tidur me ialah tv zaman me bjuang2 ni sblm me kenal mr hubby lg pun..me beli harga RM450 kat Carrefour..dh 9 thn usianya..semlm dh rosak ie tak kuar gambar dh..:(

so nak kena cari ie menang tv baru lah heheh sbb sunyi plak bila bilik tidur me tak de tv :p



 kat umah uolls masih ada lg ker tv gemuk gini hehehe
 

13 comments:

- dieyana - said...

hehehhe, tv gemuk ni dieyana dah hantar kampung 2 tahun lepas...bg kat mak...;-)

Peri PiA said...

Ade,tv Samsung.berat

ujee said...

so far mmg kena pakai tv gemuk ni...
sbb anak2 i lasak...
kalo led/lcd mmg sng nak jatuh kalo letak atas cabinet...kalo nak pakai gak led/lcd kena tambah cost pasang kat wall lah...kalo x...mmg bahaya..sbb ringan..sng2 je nak jatuh & rosak...

ummi anum said...

ada jer lagi..hahaha..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ada buat main game kiki

Em's Family said...

i still have this tv ok.. :) hehehehe.. dekat ruang tamu lagi.. yada yada.. yer i ditinggalkan zaman

SYANI said...

Ada 2 TV gemuk kat rumah.. Masih elok lagi berfungsi..

Mama Adam said...

ada lagi... tapi x pakai dah. pakai yang slim melim aje....

walaupun gemuk, u dpt pakai 9 yahun, kira berbaloi2 lah :)

Jiji-Fify said...

rumah saya masih pakai tibi gumuk. huhu. ketinggalan zaman ehh? :P

Ezna said...

ada ada....

Oyis said...

ada kak. lg besar drpd tu. turun temurun org pass di plymouth ni hehehe. ni nak blk msia nnt, rasanya x de sapa dah sudi amik kot. sayang rasanya sbb elok lg. maybe wat naik kontena hehehe

Nad @ MamaZakwanNayli said...

masih lagi pakai yg gemuk2
tu jek yg mampu
tak larat lagi nak pakai yg slim2, hehe
apa2pun, syukur dgn rezki yg ada :)
janji dpt tgk ;P

adianiez AIDA said...

aida ada 1 lagi.
14" toshiba.
dari aida bujang juga year 2003
:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails