Wednesday, 9 May 2012

Hadiah untuk Hari Ibu | nak bagi apa yer....

.......
 
emmm....belum ada idea nak bagi hadiah apa utk my mom sempena hari ibu bln ni...

"Ya Allah Ya Rahmaan Ya Rahiim..Engkau panjangkanlah usia ibuku, kurniakanlah kepada ibuku kesihatan, kesejahteraan utk aku menumpang kasih bersama orang yang sgt aku sayangi...Amiin Ya Rabal Alamin..."


one of my fav pic...kat Pantai Santubong ni....tq mr hubby sbb tlg snap pic ni ;)

 note : uolls bagi apa utk ur mom sbg hadiah hari ibu...kot2 me boleh dpt idea/tiru idea hehhehe

 

11 comments:

Myra Jay said...

Myra kalau ada rezeki nak hadiahkan mak sesuatu yg berharga dan akan nampak - EMAS (tak kisah cincin ke gelang ke)-masih menyimpan ;)

Huda said...

Belum ada idea lagi la sis..

Nana said...

hee sekali je pernah kasi adiah mothers day masa lom kawen dulu
tp bukan ari ibu pon selalu juga kasi adiah kat mak

Em's Family said...

i selalu tanye je mak i.. tapi selalu nyer kalau tanye dia , dia mesti cakap "tak payah lah"

AyuArjuna BiGoshh said...

me mcm nak makan besar lps tu igt nak beli baju baru utk my mum

Mooniqueen said...

Samelah...masih terfikir2 lagi nak bagi ape,..

Ezna said...

i takde mama dah :-( anyway, bagi je pepe gift from yr heart!!....kalau bling bling tu sure yr mom akan pakai lama.

Chekgu Azrine said...

takde idea.. mikir hadiah hari guru untuk anak2 lagi...hahaha..habis pulusku!!

Pusat Bahasa Pelangi said...

semalam dah bawak mak gi shopping2 baju dan tudung kat pesta Konvo...tu kira hadiah ke?? hehe...

transformed housewife said...

mak sendiri dah tak de. kena fikir utk bg MIL. Rasa mcm nak belikan baju kot.

tiefazatie said...

ifa haritue beli novel je bagi pass kat adik ifa bw balik bg kat mak..=)
sbb xtau nak bagi apa nie..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails