Tuesday, 22 May 2012

Parkson Baby Contest 2012 | silalah menjoinkan baby2 cute anda (max 36 months)

wohoooo...my blog quota dh sampai max limit dh utk upload pic, so me pun create account baru ler... 

Contest ni contest tahunan...lil Ariff dh join utk thn 2010 and 2011 and dpt conso 2 thn berturut2..hadiah conso pun not bad...hadiah utama memang sgt lumayan lah..

ni infonya:



thn ni rasanya boleh submit pic online selain submit offline mcm biasa..tapi kalau thn2 lps, biasanya POP dlm RM80 gitu..

info (as at today) ada kat website bonuslink..yg penting kena pegi shopping brg2 baby kat parkson lah as POP kalau ada saper2 nak join :) :) --jgn sia2kan kecomelan bayi2 anda hehehhe --one useful tips..pic hasil DLSR would have more chances to win usually :)


5 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mmmmm... mmmmm...

Aju Mohit said...

Tq for this info mz!

Chekgu Azrine said...

wow..kena tggu ada bb la.anak yg bongsu skang ni dah beso..huhu

mamaRIFQY said...

hurmm..menarek ni...kak suzz, ade link x? nak tgk detail..nak try la join.mane tau ade rezeki sikecik itu

tiefazatie said...

mm..kena kawen..ada baby..baru leh join!hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails