Friday, 25 May 2012

@Wetworld Shah Alam | apa yg beshnya?

..
rasanya ni dh kali ke 4 (dh lost count me dtg sini)
yg beshnya sbb tix free (me biasanya dpt tix free hasil menang contest magz)

yg me pegi lst 2 weeks ni, tix free (2 adult tix ) menang dari sms fb contest Asia Media

me suka dtg sini sbb tempatnya tak luasa sgt so tak penat nak cover semua tempat masa nak main air tu..
fee --adult RM20
child rasanya RM10 (ingat2 lupa plak), yg below 90cm foc-ariff foc lah

so me tepek pics ajer lah ni















ni slide



mahal plak rate kalau nak sewa private pondok2 dlm ni..RM50 tu..














note : julung2 kalinya me tak mandi sbb..ehem ehem red flag...cian me..me suka mian air --faktanya

 

9 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam MZ..tq share kat sini. dah tak jauh ngan rumah. nmpk menarik dan harga pun tak mahal.tq ye..nak bw anak ke sana la nanti hujung2 mgu

Chekgu Azrine said...

hehehe..itula orang perempuan MZ..sentiasa berkorbankan??

diana said...

alamak..
lain kali nak pi kena tengok tarikh la nampaknya..baru boleh main air..heheh

ADEEYA said...

Hehe dekat je dengan rumah tp tak pernah pergi sejak dah buat yang baru ni :D

Coretan anuar said...

Seronoknya dapat bercuti bersama keluarga macam ni.. Bermandi-manda.. Budak-budak tentu suka sangat main air.. Satu perkongsian yang sangat menarik..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

haha.. skrg ila lak kena pantang.. red flag jugak kiki

cariduit said...

suzi, tiket ni bila dapat ye?
i ada menang gak dgn asia media tv tiket wet world ni, tapi sampai sekarang tak dpt lagi tiket :(

Nur-nba said...

Anak2 akak tersangat gembira... :) Suka melihat gelagat mereka..

biskut chipmore said...

lamanya tak pergi wet world..ada permainan baru kan??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails