Monday, 14 May 2012

1st shopping session @cuti2 Kuching

....

bukan shopping apa pun, just beli souvenir ajer..lokasi shopping adalah Souvenir Shop @Sarawak Cultural Village..


lil Ariff posing pakai topi yg dianyam

byk hasil craft ni

my mom tgh membelek2 mcm2 souvenir

antara fridge magnet yg dijual di sini


mr hubby berkenan dgn deco2 ni tapi sbb agak pricey so weolls tak belilah

my mom tgh bayar kat kaunter...weolls beli FM and some souvenirs...abih RM60+ gak kat sini...actually harga souvenirs esp FM kat sini agak pricey kalau nak compred kat bazar kat bandaraya Kuching :p weolls sbb tak sure sempat ker tak ronda2 bazar so main beli ajer even mahal pun

ni kain pua kumbu..cantik..tapi harga pun cantik gak...kat umah me ada satu..yg me dpt hasil menang blog contest (me buat alas coffee table)


note : memang tak sah kalau tak beli FM setiap kali cuti2 kat mana2 hehhe :)

 

6 comments:

mama tisya said...

shopping fm adalah wajib kalo cuti2 kn...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

percaya tak ila tak penah g kucing walhal hsbd dah berkali2.. dia kena keja sana.. jelesssssssss

Huda said...

seronoknya berjalan ke sarawak, entah bila pulak giliran saya..

Myra Jay said...

Mesti rambang mata memilih souvenir kat sini kan Sis ;)

Nana said...

Mmg mahal skit kedai mcm ni mz
klw nk murah kat pasar malam satok sit murah

mamaRIFQY said...

comel si arif ni..wajib la kan beli fm!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails