Saturday, 19 May 2012

Super malas tapi dah terbeli

...

adoyai...me ada beli voucher dari photobook malaysia..few days lagi expired...
me sgt MALASSS nak pilih pics2 utk dijdkan photobook...tapi sbb dh terbeli voucher tu (thn lps lagi me beli) harga RM90 utk 60 pages, so terpaksa gak siapkan photobook order..harap2 me berjaya siapkan project tu ari ni

anyway, ni photobook me yg terbaru (dh lost count photobook me yg no berapa ni..rasanya dh lebih sedozen)..pun terbeli voucher dari phototalkz...






happy weekends uolls!


 

7 comments:

Aju Mohit said...

So sweet! Kenangan sepanjang hayat

Lin Azlina said...

teringin jugak nak beli photobook tapi malas nak menyiapkan gambar2...nak pilih2...

dbalkis said...

Mcm best pulak photobook ni. X pernah cuba pulak

ADEEYA said...

Hehe me tak beli2 voucher walaupun dpaat diskaun. taktau nak letak gambar apa huhu. happy weekends MZ ! :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

gbr dslr cantik2 sesuai utk beli pb banyak2 hehe

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

agreed...bukan senang nak pilih gambar masuk dalam photobok..kalau boleh nak masukkan semua pics yang ada

tiefazatie said...

sgt best pun sis..hee
tp pnt pilih picture kan2..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails