Monday, 30 April 2012

Salah seorang pro comper di Malaysia | his latest winning worth RM25k!

entry ni bukan psl my winning..cuma excited tgk comper yg kita kenal menang...kira entry ala2 motivasi untuk diri sendiri gaklah ni..

ramai pro comper kat msia..ni salah seorang nya...nama En Ismail (he's a teacher kalau tak silap) kagum me tgk dia menang byk2..biasanya dia sapu GP ajer heheh nama lagi pro comper kan. comper bilis mcm me setakat hadiah cinonet ajer lah ngeh ngeh ngeh

his latest winnings (nama her wife) ialah 2nd prize utk contest ABPH tu--brg kemas rafflesia worth RM25k...sipi2 dh nak menang keta.. moga2 me akan dpt aura dari pro compers like him..anyway he's one of my comper fren @FB :) :)

ni result contest ABPH me cilok dari FB En Ismail..me tak join pun sbb tak reti nak deco2 bagi cun :p contest ni slogan based tapi MUST deco2 yg extreme punya hehehe

congrats yer En Ismail (in case dia tersinggah kat blog me kan ;)


 

12 comments:

Nana said...

pergh..merendah diri mz ni..
comper ikan bilis katanya heheh
mz la idola saya tau

Matjoe said...

tu dia, 25k noo, tp kalau dpt emas lagi berbaloi la kot. mutiara kalau gadai x sure nilai dia turun berapa byk

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bestnyerrr

Wansteddy Tales said...

wan pn xjoin. silap sndri xbaca betul2 T&C. ingtkan dh tamat rupanya pnjg lg masanya. elok nk try buat, masa tu nk blk kg pula. xde rezeki nk mencuba. tgklah next year kalau xde aral. nk cuba juga :)

juanita said...

dia ada blog tak

Em's Family said...

i tak masuk ABPH, sebab tau chances are really slim.. lagipun nak deco2 tu bukan forte i hehehe tahniah encik ismail.. in case stumble into suzi's blog

mama_umar_maryam said...

hebat cikgu ismail tu..tp usehe die camne kenela tgk kan..bkn sng2 camtu jekan ;)..eh mz,u bkn comper bilis okeh =)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

wah bestnye..
tumpang bangga n nak amik aura gak..

Mama Zharfan pun byk menang hadiah yg gempak & besh2 jugak..mmg pemberi semangat utk joint contest montest ni..

Sharinginfoz said...

seronok le kalau menang..

Ismail Hussin said...

Tq...Sebenarnya Pn Suzi adalah seorang yg hebat juga dlm Contest.Pro Comper

tiefazatie said...

wwahhh..hebat la..tahniah en.ismail!

ala..sis pun hebat gak pe..=)

Pusat Bahasa Pelangi said...

wahh..tahniah en ismail dan isteri..memang pro comper ni..

p/s: Kenal en ismail ni masa events awal dan scha kat alamanda aritu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails