Wednesday, 25 April 2012

sebenarnya bukan cerita periuk

.....actually nama mr hubby menang set periuk lg utk week 5--contest jacobs tu...kiranya 3rd set ni..
 2nd set nama my sis, memang weolls nak bagi kat my mom..so 3rd set tu me simpan dulu lah...kalau nak guna, mcm dh tak de space plak nak simpan kat dapur


anyway, me ternampak pic ni kat one of my frens FB...
teringin plak nak beli..sbb senang nak letak senduk lps amik nasi dlm periuk..tak pyh susah2 nak alas dgn pinggan ker apa kan..
katanya, senduk comel gini ada dijual kat SSF..me plak tak pernah bershopping di SSF ni




 

10 comments:

Ijah EmoTemo said...

eh comel nya senduk tu hehehe

mama tisya said...

wah rezeki hubby plak..tahniah...kiut la senduk tu

Eliss Mie said...

comelnya senduk nasi dia :)

Chekgu Azrine said...

yelar..senang sangat kerje kita..xyah alas pinggan dah kan..

intanloveamir said...

betul lah...comei senduk tue ;))) minat jugak bila tgk benda cute2 nie

mama rifQy said...

wahh..rezeki masyukk!! boleh bermasak-masak!!

Fai Shaklee said...

betul la, senduk tu mmg comel! ;)

Nana said...

tu dia..ada 3 set
bole wat bekwoh hehehee

kak ina kl said...

bestnya dapat senduk camtu..lawalah pulak

tiefazatie said...

wah..sgt menarik dan comel nie!hee

murah rezeki sis kan..
jd smp 3 tin la tue sis beli biskut nie kan..hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails