Monday, 16 April 2012

Lolipop atas pokok


terpukau me tgk kedai ni..kat1utama

teringat citer Hensl Gretel...

kedai ni nampak sgt baru...and ada trolley kecik (mcm kat Ikea)...

me tak bg pun my kids beli choc/sweets..sajer masuk sbb suka tgk kedai ni yg sgt kalerful + mcm kat alam fantasi plak hehehe

10 comments:

:: Riri-Fatieha ::~ said...

opss... me pun ada pegi kedai ni kat 1utama sabtu lepas...

kakchik@ella said...

And the prize is sooooo expensive, kan Suzie.

ibu chiqamie said...

hai kak....me pon dh pnh smpai kedai ni.mmg teruja ahh....sgt2 kalerful ;-D but x beli pape pon.,sbb rege dia leh thn :-))

amiey lee said...

first time tgk masa dekat uss... kali kedua kat klcc heeee..memang kta mengaku yang kita sgt jakun hahahaha

Nana said...

klw saya bawa mia sure xbagi dia nengok kedai ni hahah mau dia mintak yg atas pokok tu kang

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

kita ada pi minggu lepas, memag shantek kalo wat photoshoot kat situ kan

Adyshariz said...

harus elak kedai ni kalu pg sana..hahaha

sgt cantik deco kedai ni

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila pun nk buat entry tentang candy nie..last 2 gambar hilang haha

tiefazatie said...

sgt comel!hee

myra abdullah said...

waahh.mengoda betul candy-candy tuu..
huu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails