Tuesday, 24 April 2012

Antara latest contest terhangat di pasaran

tak byk contest yg bagi hadiah kereta..
ni one of the latest contests...


tapi..t&c--Grand Prize (Honda CRZ) not guaranteed...finalist kena attend challenge event and kalau gagal, dapat TV ajer..
contest ni based on seriel number ie ala2 lucky draw--purely based on luck...so anyone has the equal chance to win tak kisahlah comper or saper2 pun...kalau based on slogan, picture or creative signature, biasanya those pro comper would win

silalah menjoinkan diri anda--ada weekly prize..home theater and hamper..tuah ayam nampak di kaki ;)
POP (bukti pembelian) adalah berus gigi or floss harga RM6 and above utk one entry..kena attach barcode.

note : usaha, tawakkal, doa..amiin moga2 ada rezeki utk u & me..
tapi contest2 yg seriel number based ni, me just join and forget sbb odd of winning tu satu dlm ribu2 if not puluh2 ribu

 

12 comments:

eima said...

kite pun dah terpengaruh .. insyaallah ade ade la ..... tQ

amiey lee said...

tq mz..kita ni plak...kumpul borang pastu kumpul aja..masuknye idak hahaha..

harus rajin macam mz nih....

Aju Mohit said...

usaha tangga kejayaan kan mz, ni baru join kotex contest terus takde semangat sebab anta 6 penyertaan satu pon tak lekat, sedey!!! hhihi

Nana said...

tak ada apa yg mustahil kan
kadang tu ada org anta satu form je bole menang besar

Lin Azlina said...

thansk info..tak pernah lagi jumpa borang ni setakat ni...

AkmaFaizal said...

cuba je kan..rezeki tu klau ade..Insya Allah.. :)

Cutemama1702 said...

kt selalu join contest tp jarang lekat.... wawawaawaaaa... nak nangis jerk..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

agreed, me too, hantar dan lupakan...tu pun kalau terbeli barang tu lah...

tapi tak cuba tak tahu kan...

yumielufya said...

MZ sellalu bertuah dan murah rezeki..join apa pun dia tentu menang..suka tgk dgn kegigihan Mz walaupun berkejaya masih sempat join contest sokmo..baguih betul MZ ni..

tiefazatie said...

wah..ada dh yg baru lg nie..blh le ganti berus gigi baru..hehe..

Mama Adam said...

dulu ingat join contest milo. dekat 30 entry, tapi xde rezeki jugak. huhuhuhu

intanloveamir said...

thanks for the info :)))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails