Tuesday, 3 April 2012

Titanic 3D - Total Image - GSC Mid Valley

me menang conso contest Total Image...so last nite gigih lah me ajak mr hubby & kids temankan pegi amik hadiah kat GSC MV, mr hubby plak abis keje lambat and stuck in traffic jamm..nasib baik weolls sempat sampai MV on time (cepat ajer sampai MV sbb lalu DUKE, SPRINT, Kerinchi Link)...
simple prize-giving ajer pun, pukul 8.30 pm



my kids memang bedtime seawal 8.30 mlm, so time sampai kat GSC ni memang bedtime diaorg dh

so setel amik hadiah, terus weolls balik umah..my kids dh tertido dlm keta pun..so tix utk preview screening Titanic 3D tu burn ajer :( screeningnya last nite pukul 9 mlm
mr hubby nak bagi jer kira sedekah kat saper2 tapi tak de plak org nak (me sempat tanya dua org girls yg me jumpa tapi diaorg tak nak)..
me suker jer nak tgk citer tu, apakan daya tak sesuai utk my kids--and diaorg dh merengek2 nak tido

hadiahnya 3 kotak products Total Image worth total RM200, titanic movie merchandize ie t-shirt & bracelet--ala2 yg stylo rugged gitu

cute gak bracelet ni actually heheh

note : out of 5 conso winners yg dtg amik hadiah tu, me the only malay winner, 4 org lagi winners adalah chinese

7 comments:

Ummi Dania Yasmine said...

bed time dania kol 9pm so kalau aktiviti malam sure tertidur dalam kereta.

Nana said...

saya pon dapat preview screening tix
tapi xdapat pegi, bg kat kawan je
kul 1 baru abes cite kata dia

nUR_rOsALiNdA said...

Jelesnya...
Akak selalu menang ek..Jeles jeles jeles..Hehehehehe~

mama tisya said...

slalu preview screening lewat mlm..tp citer ni tk silap kategory 18 mmg kids tk bole masuk

Nafisa81 said...

biasala kak...jadik mak bapak...mmg kena byk berkorban..saya belum berani nak bawak anak2 tgk wayang..takut mengganggu org lain nnt

Eliss Mie said...

tu macam loket rose kan? filem titanic tu :p

tiefazatie said...

wah..best2..comel kot bracelet nie..hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails