Wednesday, 11 April 2012

Projek di hari cuti

tak dpt nak msk breakfast sbb lupa beli bwg alasan

pagi2 ngadap lappy-->>sibuk siapkan order photobook --vou yg me beli dari Milk-A-Deal under Phototalkz akan due 15 april ni (sgtlah last minit me buat keje ni_)---beli thn lps lagi tu, tapi sgt malas tak de masa nak sit down and buat photobook..so now sbb dh nak due, terpaksalah buat, kalau tak wasting plak RM52 tu..

projek2 lain...selain basuh & jemur kain (tp cuaca mendung)...buat contest mana2 yg lom siap (nama lagi comper kan hehehe), then nak siapkan marking test paper my students, nak kena siapkan draft answer scheme soalan exam yg akan due esok (biasalah keje lecturer ni), then mlm ni kakak me belanja family me & family adik me mkn dinner kat restoran steam boat, kira mkn beramai2 gitu

uolls apa projek ari ni?


6 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

wahhhhhhhhhhh bestnya makan2 bersama famili... :) me byk jugak keje tapi encik hubby ajak kuar jalan2

εïз mummyHaza εïз said...

wahhhh bz nye... kite xdek nak buat ape.. ingat nak kuar tapi macam x larat nak jalan.. hehehe :D

Em's Family said...

hahaha... samelah kite hahahaha... me pun tengah berkire2 nak buat bende tu jugak hehe.. i dah terburn satu photobook dulu sebab terlupe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

aahla ila belum redem satu photobook.. hari nie ila masak nasi dagang..sedap tauuuuuuuuuuuuu

Ummi Dania Yasmine said...

me nak jejak burger bakar kaw kaw tapi....tutup.....alehai...

VEE said...

Salam kenal...feel free to visit me back @ cerita-cinta-mommy.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails