Wednesday, 25 April 2012

Bangun pagi dengan senyuman | lil suprise

hari ni 25 may..hari gaji...alhamdulillah..dpt gaji byr utang dan mcm2 komitment--staff gomen dpt tunggakan kenaikan gaji gak :) :) tu yg bangun pagi dgn senyuman tu ;)

last week..me singgah AEON sbb nak antar contest form (tak pernah menang contest under AEON/Jusco ni wpun gigih join :p)
then me beli something utk mr hubby...kira ala2 surprise gitu ;) siap pegi wrap kat counter customer service heheh


note : .... lg 3 hari me akan berusia 36 tahun...



14 comments:

Hanim said...

Apa tu? Hehe...

mama rifQy said...

wah sujrpirse apakah itu sis? bestkan..bace kat FB,ramai yg hepi tunggakan gomen! apakan daya..ku swasta sajork!

yumielufya said...

Bestnya MZ dapat gaji..kita yang suri rumah ni entah bila nak ada gaji..huhu..mesti hubby MZ happy dapat suprise dari wife yg baik hati macam MZ ni..

Huda said...

mesti suami suka kan..:)

ogyep yummy mellow said...

Surprise apa pulak tu ya... something special..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila tak dapat tungakan tue .. ila bukan gomen sepenuhnya so adala sikit2 yg tak sama..

Chekgu Azrine said...

ala Mz.. tak nampak pun macam umur 36..MZ awet muda.. ageless gitu.. semoga panjang umur dan murah rezeki ye..

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.wah bestnya ada hadiah..hehe.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D

Em's Family said...

oh dapat tunggakan yer.. patutla laki i dok belanje i hehe

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

patutla hubby sy pun senyum2 mase terima gaji.upenye dpt tunggakan. boleh pau la nampaknye.hehe~ 3 hari lg besday sis? happy becoming besday =)

amiey lee said...

wahh suprise supriseeee....heeee hepi besday in advance kak mz

Jard The Great said...

Salam kak.. sayalah Jard yg bayar deposit utk ipad 2 hari tu. dah boleh byr full hari ini tapi tak jumpa nombor akak dlm henfon. akak tolong kontek sy boleh tak?

Peri PiA said...

me ade terbace tajuk ni
:(

semoga kita bahagia hingga ke syurga,Amin

tiefazatie said...

comel je nie..sweet..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails