Tuesday, 17 April 2012

Makan besar @Cafe D'Manggis Steamboat & BBQ, Kuang

ari rabu lps masa cuti pertabalan YDPA, kakak me belanja me and adik me mkn2..kiranya 3 familylah...kami pegi mkn ni lps maghrib

kakak me & her hubby yg beria2 nak mkn kat sini...sbb seafood nya segar and ada bbq kira 2 in one, steamboat + bbq...harga pun sgt affordable ie RM20 per pax utk dewasa, RM10 utk kanak2
memang kena booking kalau nak mkn kat sini sbb sgt full gitu...sooo many people..so memang crowdedlah

seafood diletak dlm perahu

semuanya fresh esp udang2 yg agak besar sizenya!

pic low quality sbb me tak bwh DSLR..overall sgt puas ati..surau besar dan selesa :)

restoran ni kat Kuang...kat area sg buloh..

Kafe D Manggis 
Lot 254, Batu 17, 
Kampung Cempedak, 
Lorong Mangis, Kuang 48050 Rawang



12 comments:

mama tisya said...

suka yg bbq camgini...last mkn time kt sabah dlu...

bada said...

sedapnye...

intanloveamir said...

intan ada tgk kt JJCM last year...mmg menarik lah...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah sedapnya...sib baik dah lunch kalo tak mau terliur

tiefazatie said...

wah..best tue!

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Wah! MZ dah gi tempat tu, akak bila balik kg kuang tu lalu jer tak pernah singgah, rumah mak akak dekat jer dengan tempat tu, batu 17 3/4 ...

Memang selalu tengok ramai orang makan kat situ, nanti nak cubalah :))

Ummi Dania Yasmine said...

Menarik!!! Kalau bagi GPS Coordinate lagi senang i nak mencarik!! hehehe

Nana said...

rasanye ni masuk jjcm
mmg dah lama nak pegi ni
tak pegi2
bole try nnt

Adyshariz said...

dah lama tak pegi...makan mcm ni mmg best

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

alamekkkkkkk jauh ke rawang

biskut chipmore said...

bestnya..teringin makan kat sini..

cik Lily said...

memang sedap pun kan makan kat sini....Suka sangat.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails