Thursday, 5 April 2012

dan sebenarnya...comping memerlukan duit..

sbb nak kena beli brg2 sbg bukti pembelian...so me selective gaklah, tgk mana yg sesuai ajer..biasanya brg groceries gitu..

in case uolls nak bershopping di Seng Heng..RM999 dpt ler join lucky draw...GPnya hadiah RUMAH okeyyy..




13 comments:

amiey lee said...

gulppppp...besttt nyeeee

Eliss Mie said...

pernah masuk gak sen heng tapi harammm x pernah dpt :p byk barang letrik beli kat situ :p

shidasyakirin said...

hadiah mantop tapi poket nipis..macamana..huhuh..tapi sape yang tgh cari brg2 rumah untunglah kan..

Chubby Hanna said...

yup sis.. kadang2 base on luck gak kan sis.. sbb ada tu yg lucky draw, me dpt menang conso, w/pun anta 2je borang.. tp yg anta byk, belum pernah menang lagi.. belum rezeki.. anyway, me tak rasa rugi sbb me happy n kdg2 brg2 yg me beli me bg kat family wat mkn/guna.. oklah tu kan.. hehe..

deno said...

best betul hadiah tuh! :)

Ummi Dania Yasmine said...

oh my....this one definitely i x masuk unless i nak beli ape pe yg patut....

mama rifQy said...

hadiah mmg best...sesuai dah ngan pop yang die nak!!

transformed housewife said...

mmg masuk contest kena keluarkan duit beli brg2. setakat ni, kami tak byk menang lg sbb jrg2 pun masuk contest yg beli2 brg kecuali brg2 yg suka dibeli.

cikpia said...

bulan nie stop kejap comping... tadak ongkos. he he....

SyUhAdA said...

hadiah GP yg sgt bestttt!

tiefazatie said...

aah..mmg costly sikit ah join2 kontest nie kan..hee

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Tiba2 je nk beli tv haha

~*Dandelicious Princess*~ said...

telan air liur jek la

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails