Tuesday, 17 April 2012

Sekali sekala shopping dengan gumbira di MPH

ari sabtu tghari dpt vou..mlmnya kami pun kuar shopping kat MPH wangsa maju...


ni vou MPH--RM200



hasil rembatan--1 plastic besar (kena byr 20 sen utk plastic sbb tak bwk sendiri plastik pd aris abtu kan)



me amik 3 buah buku utk me, mr hubby amik 2 buah buku, zharfan amik few books for him ariff pun amik gak satu

ni buku2 me...persediaan nak gi umrah

dh selamat disusun dlm almari buku (billy book case) kat ruang tamu

dh sarat bebenor ni...

syukur alhamdulillah...hasil shopping abih RM166...so me guna vou RM160, ada lagi balance RM40...simpan utk beli buku next time..vou ni akan expired end of june ni

uolls selalu ker beli buku...

11 comments:

- dieyana - said...

salam. mcm mana nk dptkan voucher tu? kena jadi ahli mph dan beli buku bnyk2 ke? cer citer skit..hehhe

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah bestnya, tahniah suzz...banyak menang hadiah...sangat2 teruja k...

Mama Zharfan said...

@- dieyana - : me menang dari contest pts

Mama Zharfan said...

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ : tq anje :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ada masanya beli jugak

Sharinginfoz said...

seronoknya dapat voucher free..

Eliss Mie said...

untungnya ada voucher :) Prof Dr Muhd Kamil Ibrahim tu staff uitm :)

Fazlinil Irma said...

buku prof kamil tu mmg best. sgt best! baca pendahuluan dia pun dah kuar air mata. ~ke sy yg emo sgt~ hehe.

sy simpan duit utk pesta buku hujung bulan ni. :)

mph jusco tu mmg tempat lepak kalau pegi sana. dpt ambik bau buku pun jd lah. ;)

bada said...

bestnye...

cantik lemari buku tu :)

tiefazatie said...

best tue shopping guna voucher yg kte menang..=)

Ummi Dania Yasmine said...

Tiap kali ternampak MPH, Dania mesti nak mintak beli buku.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails