Monday, 9 April 2012

buy 2 free 1 @ Kenny Rogers

sbb ari tu me dpt AEON bday gift vou, so semlm me ajak mr hubby mkn kat KR, ni kat KR AEON AU2..


budak kecik tgh tunggu mknn sampai :)


3 bijik muffins with 3 different flavours--vanilla, choc & banana. yummy!

air RO harga RM2.90 each...healthy drink nghe ngeh ngeh

ni menu kat atas meja--steak tu memang menggoda sungguh

ni set quarter meal me punya...setiap quarter meal set harga RM16.50, kami order 2 set, dpt satu set free..besh :) kira jimat RM16.50 lah :)

dh kenyang, alhamdulillah...tak leh membazir mknn :)

note : weolls jrg2 mkn KR actually, alang2 nak lunch, terus lunch kat KR sbb nak guna vou tu :)
uolls suka KR ker...

11 comments:

Cik Sibuk said...

lama gilerr tak makan KR, agaknya sbb lagi suka nandos kot.
tapi tgk post ni teringin dah nak makan corn muffin.
ok, nnti nak gi KR la carik corn muffin..

Ummi Dania Yasmine said...

kadang2 makan juga sebab dania suka a bowl of macaroni and cheese yg rege RM6 tu :-)

mama rifQy said...

serius..kite mmg tak suke..heehhe....mmg jarang la try makan sini! aritu pon makan sbb terpaksa, sbb kawan teringin sgt nak makan!!

mama_umar_maryam said...

suke2! ade jugak voucer JJ tu,hehehe,1 pon blm gune ;)

Sidratul Muntaha said...

totally!
tpi prefer buat sendiri la..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ILA MMG SUKA KR COMPARE TO NANDOS

mama tisya said...

suka tp skarang makin kecik ayamnye..heheh

kakchik@ella said...

Baru jumaat lepas KC mkn kat KR. hehehe

-atiQah- said...

kalau sy mmg suka KR. sbb kelate takde nando's..hehe..jd xpernah try nando's..mak selalu blanja kalau sy dan adik balik kg cuti semester.. :D KR ni mcm salah satu tmpat akan g mkn..hehe..

Affieza said...

Suka...nak2 dessertnya...best

tiefazatie said...

best tue!hee..ifa selalu mkn nandos je ngan c diyana nie..hee

btw..comel je ariff nie..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails