Monday, 30 April 2012

Pon pon pon posmen datang bawak surat hadiah SPESEL utk my bday

surat hadiah sampai betul2 pada tghari 28hb april ie hari my bday ...

sehari sblm bday, adik lelaki me call me tanya me nak hadiah apa utk my bday...me kata nanti me pikir, mr hubby pun ada gak tanya...
dlm hati kecil me, me memang teringin nak jam baru...sbb jam guess me dh buruk and putus tali selain tercabut permata2 kat tepi, then now me pakai jam BUM ie jam hadiah hantaran kawin...aga ketat sikit sbb awal2 dulu me potong talinya, now sbb me dah gain weight (masa kawin me memang selim melim heheh), so ketat pun me pakai gak lah..

nilah surat hadiah bday utk me...






jam tangan idaman me...harga RM638.00...syukur alhamdulillah..terima kasih Tuhan


memang me perasan ramai kwn2 comper FB yg menang jam bonia dari InTrend sbb ada 41 prizes for conso winners....me tak berharap pun sbb me rasa sgt sukar bagi me utk menang dari InTrend sbb dh pernah menang few times within last few years...
jam yg me menang adalah 2nd prize...siyes me sgt happy tak terkata!

ni cover InTrend Ogos...so InTrend baru contact winners...memang agak lambat tapi yg penting asal menang, lambat tak per :)

 ramai gak yg email tanya me psl rahsia & tips me menang contest...sebenarnya tak de rahsia pun, tapi kena rajin join and try improve skills...contest dlm InTrend semuanya slogan based

yg paling penting..kuasa DOA...ibu me sentiasa mendoakan me murah rezeki...and mr hubby kata dia doakan khas utk me masa mlm bday me tu...so Tuhan memakbulkan doa dua org penting dlm hidup me...Tuhan bagi hadiah kegembiraan di hari lahir me...syukur alhamdulillah..

note : terima kasih utk semua yg wish masa my bday :)
 

17 comments:

Huda said...

Seronoknya...Happy Belated Birthday MZ..all the best to u ok!

Mummy Princess said...

Tahniah, Akak memeng beruntung....setiap contest menang......nak minta petua dari akak ler....hehehee

Aju Mohit said...

ngape meremang bulu roma baca entry ni? hehehhe, bukan apa seronok tgk mz selalu menang kan, anyway ur wish come true bebeh hehehe, owh duduk taman permata ke? atas je dari umah saya

Eliss Mie said...

hebat sungguh laa :) bila laa nak menang jugak ni :P

mama tisya said...

wah best tu dpt jam bonia..tahniah mz

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

tahniah suzz, berbaloi2 tu dapat...

AyuArjuna BiGoshh said...

hadiah yang sangat beshhh tu :)

Peri PiA said...

tahniah MZ,me dah wish kat FB besday MZ ngeh2

setuju,isi borang msk dlm sampul tepek setem,hanta masuk peti adalah usaha.

tiefazatie said...

murah rezeki sis..syukur..
happy belated besday sis..sori..baru hari nie on9 nie..
moga pjg umur..murah rezeki...
take care sis..

yumielufya said...

Tahniah Kak Suzz..hadiah besday yang best tu...jam tangan lagi..tahniah bnyk2

Ummi Dania Yasmine said...

doa ibu so powerful!!!! bestnyer hadiah tu...

Nana said...

tahniah
saya klw slogan ni mmg tak pandai hehee

Mama Adam said...

SERONOKNYA!!!! - siap caps lagi untuk ekspresskan keseronokannya.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniahhh n hepi besday

Em's Family said...

best tu suzz.. tapi lame nyer derang nak umumkan result.

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Alhamdullillah...
Tahniah Mama Zharfan,
elok pulak hadiah menang jam tgn tu sampai time hari lahir..
hadiah yg besh pulak tu..

KasihDariLaut said...

Alhamdulilah semoga murah rezeki...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails