Saturday, 21 April 2012

First time jumpa Chef Wan secara live | Simply Good Meals Simplot/Jelita

me baru jer balik dari event masak2..10 am-1pm, me sampai lewat sejam sbb pagi2 me attend event kat KLCC..

event msk2 ni berlangsung kat Jalan Maarof, Bangsar, to be exact, kat Bosch Showroom
30 pembaca Jelita yg join event ni termasuk 2 org my BFF ie Ezna & Ayu..the best part, FOC ajer ni :) kak ina KL pun join gak event ni

semua pics adalah hasil DSLR Ezna..me tak bwk DSLR sbb me bwk my 2 kids (patutnya tak leh bwk budak2), me buat2 bodo bwk ajer...siap kena sound gak dgn staff Jelita sbb my 2 boys ada buat bising sikit2 :p

bergambar beramai2..me paling ujung tu...



ni masa dh siap msk2 ni...all the 4 meals!! yummy!!!

overal event yg sgt besh sbb ada part mkn2, ada part goodie bag..:)  ada kuiz, ayu berjaya jwb & dpt hamper yg besh, ada lucky draw, nombor me tak naik pun :p

Chef Wans sgt lah kelakar and pot pet pot pet sambil msk2...ada 4 menu kesemuanya, semua guna products Simplot--sedap product ni tapi harga pun sesedap rasanaya:)

goodie bag--dpt apron, dpt 2 pack simplot (hash brown & potato wedges), goodie bag jelita ada horlicks, ada calendar, mineral water, magz Jelita latest.

ni 1st time me join event msk2 :) me susah nak join event sbb tak de org nak jaga anak2 me...my hubby keje ari sabtu :)

uolls buat apa ari ni?

 

8 comments:

Ummi Dania Yasmine said...

chef wan ni entertaining :-)

AyuArjuna BiGoshh said...

cepatnya naik posting...ada gambar u ngan chef wan nanti i kasi ya

deqlis said...

merasa laa masakan yg Chef Wan msk..
chef wan mmg best!!..

Em's Family said...

best best... untung dapat tengok Chef Wan live.. dengan dia berceloteh lagi

Chekgu Azrine said...

me sekolah MZ.. hehehe

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

wah event yg sgt menarik :)

ogyep yummy mellow said...

epi la ya dapat jumpa chef wan... goodie bagnya cantik la u...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

yg best tue freee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails