Tuesday, 17 April 2012

Some latest contests | biskut, capati, susu sejat





semua pun kena ada bukti pembelian (POP)...
no money no comping hehehhe

dare to dream...some wishes might come true via contests...Insya Allah

10 comments:

Mummy's Luv & Life ~ Airis-Arissa said...

alamak, comping jenis tuah slalu tak bawah tuah mcm MZ ler. kalu jenis slogan/karangan/picture, saya suke :)
Menang set periuk RM500 dan hamper Johnson

Klon Buaya said...
This comment has been removed by the author.
tiefazatie said...

wah..mesti sis join nie kan..

kalu ada yg ifa leh join..ifa try la..hee

transformed housewife said...

kena byk mkn biskut Hwa Tai & roti paratha la lps ni. hehe

mikamusz said...

saya selalu beli brand 'kawan' tu tak perasanlah pulak ada contest

amiey lee said...

wahh byk plak contest yang bg hadiah best2 skrg huhuhu

tq mz

Nana said...

bab nak mengeluar kan duit tu yg em...hahaha
aritu saya beria la bli brg nak join contest sekali lupe tau2 je dah abes tarikh hehe

Nida Mohd said...

boleh try join ni nanti..erkk..br je beli susu Ideal..kalo beli susu carnation dah ada 1 bukti pembelian.. :)

Lin Azlina said...

no money..no comping...agree

Chubby Hanna said...

salam kak suzie, yg capati tu cm ne nak dapat borang dia ek? kami skluarga suka mkn capati dia tu.. xde nampak lagi borang dia kat johor ni.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails