Monday, 16 April 2012

Ceritera prize giving | berakhirnya debaran @majlis penyampaian hadiah PTS

prize-giving diadakan di booker room, MPH 1Utama, ni kali kedua me dtg kat booker room ni..kali pertama last few years (masa zharfan kecik), masa tu me attend an event psl book launching (ingat2 lupa)


 ni backround screen kat dlm majlis tu

me snap pic sblm event bermula...deretan hadiah utk winners..total winners 13 org ie 3 pemenang utama, 10 saguhati..semua pun debar2 sbb berharap menang hadiah utama...

ni 2 org MC yg bertugas masa event itu...dua2 pun sporting and sweet----comel dress yg diaorg pakai heheh

mula2 MC umumkan conso winners....one one by one sampai abis 10 nama..me punyalah berdebar2 Tuhan ajer yg tahu...sbb me sgt2 berharap nak menang hadiah utama...then MC umumkan 3rd prize winner, bukan nama me lagi...then MC umumkan GP--bukan me gak..so automatically me dpt no 2 :) syukur sgt2..alhamdulillah...

pic gelap sbb screen kat belakang sgt cerah..and me guna digicam so pic of course tak mcm quality DSLR


bergambar ramai2..PTS memang ada photographer rasmi...so citer prize-giving akan kuar kat website PTS and FB PTS

my heroes kecik posing dgn hadiah2 kat umah :)

 ni box yg agak besar +berat sbb mengandungi 20 buah buku PTS bernilai RM300...wrapper kain velvet tu sgt cute



ni brg2 dlm goodie bag utk all guests...cuppies tu sgt sedap, air botol kecik yg sgt cute design botolnya...ada note book + bookmark gak..lupa nak snap pic

ni camera yg me menang..value dlm RM1200 gitu...kaler blue...

my kids posing dgn buku2 yg dimenangi...semua buku sgt besh tajuk2nya...

ni borang contest---masa penyampaian hadiah, winner yg menang GP--slogannya akan digunakan oleh PTS selama sethn...

her winning slogan (buku2 PTS adalah..--in 3 words) : SERONOK, BERINFORMASI, BERKUALITI


close up form and hadiah yg me menang...PTS informed that they received a total of 500 entries for this contest...

ni vou MPH--RM200

ni surat rasmi kemenangan...holiday @USS me nak kena pilih tarikh then PTS akan settlekan segala reservation etc

tiada lafaz yg lebih mulia melainkan ALHAMDULILLAH WASSYUKRI LILLAH--hadiah ni me dpt betul2 sehari sblm bday my lil ariff--Tuhan bagi rezeki hadiah bday utk ariff...dan juga berkat doa my mom :)

ni kali ke3 me menang holiday utk thn ni (1st phuket tukar jd kuching, 2nd concorde shah alam and 3rd USS)

pic from FB PTS



25 comments:

mama rifQy said...

mmg rezeki besday ur son!!hebat..tahniah dear!

Aju Mohit said...

Tahniah mz!!!!

Huda said...

seronoknya..Tahniah!

mama tisya said...

best adiahnye...yg penting free....slamat holiday ke uss

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bestnyeeee pg uss for free... mcm retisla ditaja... suzz mmg bagus bab slogan.. tabikkkk

tiefazatie said...

alhamdullilah..syukur..tahniah sis!..best tue..=)

Wansteddy Tales said...

wa... besh! amoun GP n 2nd prize lebih kurang je. dua2 dah grand sngt. Tahniah kat suzi n famili! Yg pntg hadiah ni sempena besday lil ariff la tu hehe

AyuArjuna BiGoshh said...

best hadiah tu :) tahniah beb

Hanim said...

best banget!!!

AkmaFaizal said...

tahniah3...bestnyee hadiah2 tu..:)

Lin Azlina said...

rezeki arif....bestnya bercuti org sponsor..tahniah

Ummi Dania Yasmine said...

Alhamdulilah...USS tu...seronoknya lar....berkat doa ibu....makbul!!!

amiey lee said...

alhamdulillahhhh seronokkk sgt mz..wahh dh rasa mcm artis betul ni percutian ditaja...
selamat berhibur di USS...syokkkk syokkk jgn lupa kongsi cerita tau....

Em's Family said...

ini adalah sangat best ok .. dapat bawak the whole family lagi

εïз mummyHaza εïз said...

congrate mz.. :)

bada said...

tahniah...seronok nye...

Nana said...

aduhhh seronok nya...

intanloveamir said...

tahniah kak...best adiah tue :)))

Affieza said...

Congrats sis and have a wonderful vacation with your family...

Nafisa81 said...

syukur alhamdulillah..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

tahniah suzz, memang dah rezeki suzz...bestnya

SyUhAdA said...

wahh..besnye..thniah sis..

Pusat Bahasa Pelangi said...

tahniah MZ..

pacubob said...

tahniah2....semoga rezeki lebih murah lps ni.....aminn

Nur-nba said...

Bestnya hadiah2 dari PTS.. :) Bertuah betul Kak Suzie..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails