Friday, 20 April 2012

Ipad 3 dah masuk Malaysia | apa jadi dengan Ipad 2

i check kat website apple, harga ipad2 terkini ialah RM1199...

dh jatuh harga lah...sbb ipad3 is priced at RM1499 ie sama mcm harga ipad2 previously...

samsung galaxy tab maintain ajer harga...tapi most contest bagi hadiah ipad2, jrg2 yg bagi samsung tab....ada one comper fren said to me.."winning ipad is no longer a thrill nowadays.." emmmm

note : me nak jual my ipad2, so harga dh tak sama mcm me pernah jual last few months lah...:(


10 comments:

Em's Family said...

but still it is a money dear.. :)

Cute Mum said...

sis.. harga iPad2 dah lama turun sejak diorang dah umumkan ipad3.. semua turun rm300 kat apple store.. bulan lepas ikut hubby beli ipad2 untuk office die..

Che Rosliza Che mat said...

cepatnya masuk ipad 3...hihihi

:: Riri-Fatieha ::~ said...

agak2 brape price yg akak nak jual tu? nak tau juga... mana la tau kan berkenan nak beli :)

SyUhAdA said...

ooh..dah jatuh jgk ea hrga dia..sis nak jual bape? mcm bminat..

Lin Azlina said...

sis...nak ipad2..booking! mmg hajat sgt nak cari ni

kakchik@ella said...

nak jual brp tu Suzie? Kot la KC ada budget .. blh la KC beli. chewahhh. Hehehe

Lida Rahim said...

me berminat nak beli ipad 2 tu.. berapa MZ nak jual??

emel me axelida@yahoo.com

Fai Shaklee said...

wah, yeke ipad3 dh masuk pasaran malaysia.best2! nak minta pendapat sikit la, mana ea lagi ok antara ipad dgn samsung tab? ;)

Naimah SiDiK said...

laling..cam berminat nak beli lah akak punya ipad2 kalau nego

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails