Monday, 9 April 2012

Movie review | Mirror Mirror - siyes entertaining!



me memang minat genre citer2 fairy tale ni hehhe so ari sabtu lps, me pegi tgk movie ni kat TGV wangsa walk dgn my kids --mr hubby keje
me beli tix guna citibank card promo ie buy 1 free 1, so bayar utk satu tix ie RM14, dpt satu tix free..ariff me memang tak beli tix for him


jln citernya kreatif --citer asal snow white tapi dh diubah mana2 yg patut, plot asal dikekalkan like mak tiri yg jahat, princess snow white yg sgt comel...perfect dgn watak yg dipegang
ada watak 7 dwarfs dgn keletah2 lucu, ada watak putera raja--scene kelakar bila putera terminum dog love potion yg dibuat oleh mak tiri snow white tu--prince jd mcm dog gitu hehe

memang puas ati lah..of course happy ending..and sempat lg mak tiri snow white nak bagi mkn epal beracun nasib baik snow white tak mkn heeh and ada 2 kali scene kissing..so mr zharfan kata dia tak leh tgk sbb malu, so dia tutup mata hehehe

saper2 yg belum tgk me rasa memang tak rugi kalau tgk citer ni ;) 


8 comments:

mama rifQy said...

kite ni mz, dah berzaman tak masung panggung!!! mmg sgt2 dah lameee

Huda said...

hmm, macam nak nengok jugak je ni..

εïз mummyHaza εïз said...

me x pi lagi nengok... kena tengok b4 bersalin.. nanti perintah berkurung pulak hehehe

nUR_rOsALiNdA said...

Kak...Kita pun suka citer cam gini..Tp malangnya hubby tak suka..Maknanya kita kena mencari kawan peneman tgk citer nih..Huhuhu~

mummy_ayu said...

memang nak tgk..emm..rabu nie kot..kan cuti...

AyuArjuna BiGoshh said...

i told u best kan citer ni hehehehe

Zana Nordin said...

memang best citer mirror2 nie sis
me paksa hubby tengok garkk...lagipun dah berjanji dgn batrice....memula takut gark kot2 citer nie bosan...tp akhirnya bila dgr hubby pun leh gelak..kira rasa tak bersalah ler...

tp mmg cuter ler bila prince jadi puppy..he he he..snow white sangat cute kan...

kakchik@ella said...

KC paling suka adegan Permaisuri buat 'treatment' dengan serangga-serangga tu. hehehe.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails