Thursday, 26 April 2012

Kopi oh kopi | beli kopi menang kopi lagi & latest contest of coffee

faktanya me tak minum kopi..tapi byk betul contest yg mana nak kena beli kopi as POP

time shopping spree kat jusco last two months, me amik cafe 99 sbb nak join contest...hadiah utama besh ie tab..tapi me tak menang pun hadiah utama...


nama me &mr hubby dua2 naik utk conso ajer...hadiahnya..kopi hamper..so dpt kopi again *sigh
so nak kena eksport balik kg--my mom minum kopi, tapi my mom kata me antar byk sgt kopi kat kg, so my mom dh bagi2 gak kat my bro and my auntie hehhe

ni latest contest psl kopi--indocafe..me nampak borang kat giant bt caves..tapi kalau tak silap, winners based on highest entries/highest purchase..so tak daya me nak join lah :p --hadiah sgt lumayan anyway....pic kat bwh me amik dari FB comper fren..me tak sempat snap pic sbb borang ada kat umah





5 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

boleh kencing manis minum banyak kopi heheheheheh

yumielufya said...

Yumie tk suka kopi sama mcm akk..itu sebab tk join contest ni..MZ join apa pun tetap menang..

Lin Azlina said...

saya pun abaikan jer kalo nak highest purchase tu

Chekgu Azrine said...

kadang2 minum gak kopi kat kampung husband.. kat rumah tak de kopi..hehehe

tiefazatie said...

sis nie mmg bertuah kan..tahniah!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails