Saturday, 7 April 2012

Gula oh gula | tanpa kita sedar

wpun ni bukan minuman kat Msia..tapi rasanya apa minuman tin/botol kat Msia pun sama jer level gulanya



yg me memang tahu dan sedaya mungkin elakkan ialah soft drink, sebab soft drink/minuman berkarbonat, memang kandungannya 99% gula...

note : happy weekends uolls!

8 comments:

Em's Family said...

alhamdulillah i kurang sikit sweet / soft drink

mMoOnN aAlLeEaA said...

elak-elak pun minuman tu jugak yang sedap.

Cik Rose Cute said...

betul tue...anak-anak cik rose..tak suka air camnie...

Izyan Masri said...

SATU KOTAK AIR PON DAH ADA 10 SUDU BESAR TEH GULA.KAN TAK ELOK KAN :D

SyUhAdA said...

byknyer..
mintak share di blog ye..

Ummi Dania Yasmine said...

gula yg buat soft drink tu sedap....ehm.....

misz l0vely said...

aslmkm...
hye...
j0m j0in c0nway kat http://showmeshawlsecrets.blogspot.com/2012/04/contest-giveway-by-showmeshawlsecrets.html
;-)

Fazlinil Irma said...

pengeluar minuman di msia mmg murah sedekah gula dlm minuman. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails