Sunday, 22 April 2012

Hatimu Milikku



lagu ni sgt besh and video clip nya sedeyyy gitu...kiranya Alyah amik idea dari video clip ni lah time perform utk AJL...

me sgt sukaaa dgr lagu ni sbb me suka tgk citer Cinta Buat Emelda...lagu Hatimu Milikku ni lagu tema citer Cinta Buat Emelda--me minat Fizo & Mia Sara heheh last nite ter miss nak tgk cerekarama lakonan FA sbb me tido awal daaa

3 comments:

Hanim said...

Suka gak lagu ni. X mis citer yg fizo blakon tu.

Affieza said...

Cuba tgk kt tonton...best jgk cerekarama tu

Ummi Dania Yasmine said...

i tgk cerekarama FA tu. Tah pepe je ceritanya. Pulak tu FA bergandingan ngan FS-Fasha Sandha yg i tak berapa gemar.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails