Sunday, 15 April 2012

Selamat hari ulangtahun yang ke-3 anakanda Ahmad Ariff Shah

semua pics fresh from oven..papa belanja mkn kat nandos utk dinner last nite, so sbb nak amik pic ariff, mama beli 1 slice kek secret recipe..




bday ariff ari ni ie 15 April....dh besar pun anak mama..tapi Ariff will always be my lil ariff...my lil boy :)


3 thn lepas ariff di lahirkan dk KBMC...papa, nenek temankan mama kat labour room...tok ayah masih hidup masa tu..and arwah tok ayah sempat uruskan majlis cukur jambul ariff...event terakhir dlm hidup tok ayah sblm tok ayah pegi mengadap Ilahi..:( masa tu Ariff betul2 cukup 2 bulan bila Tok Ayah menghembuskan nafas terakhor (15 june 2009)

mama doakan anak bongsu mama ni akan jadi anak soleh berjaya dlm hidup dunia akhirat...amiin

Mama bersyukur kerana Tuhan anugerahkan Ariff dlm hidup mama, papa & abang zharfan...kami semua sgt sygkan Ariff :)Ariff adalah my phd baby sbb mama dpt ariff masa mama 2nd year buat phd

1st bday ariff kita semua raikan kat Nottingham, UK



2nd bday thn lps kita buat majlis kesyukuran kecil-kecilan kat umah nenek kat kg..sehari slps kita balik dari UK..


so thn ni, hadiah yg mama menang semlm dari PTS..kira hadiah bday ariff yg mana kita semua akan sama2 pegi USS nanti..insya Allah..

8 comments:

Em's Family said...

Happy birthday Ariff sayang, love ur smile little boy

Ijah EmoTemo said...

Happy Birthday Ariff!! :)

mama tisya said...

happy busday ariff..best dpt adiah p uss...

tiefazatie said...

alolo..comel...best ah lil ariff..hadiah besday dpt jln2 kat uss..=)

Hunny said...

comel.. i tag u kat sini http://akuhunny.blogspot.com/2012/04/macam-mana-blog-aku-by-eqa-sulaika.html

Affieza said...

Happy Birthday Ariff...be a good son to mama and papa

Oyis said...

happy bday ariff!!!

Eliss Mie said...

Happy bday lil ariff :) semoga jadi anak yang soleh. amin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails