Thursday, 12 April 2012

terasa nak singgah di bilik ungu

cantik baby room ni...kat the curve damansara ni...
masa my kids kecik2, memang me sgt suka lepak2 kat mana2 baby room sambil breastfeeding time kuar kat mana shopping complex
sbb my boys dh besar, so tak de keperluan sgtlah...

entry pendek ajer--me ada kelas 2-5 pm ni..*sigh


6 comments:

mummy_ayu said...

tu la...ayu dulu pun, kalu kuar shopping..memang perlukan baby room nie
senang nak bf ker, nak tukar diapers ker..tapi sekarangs enang sbb banyak shopping kompleks memang sediakan

Nana said...

alamak cantiknye
purple plak tu fav kaler

transformed housewife said...

dah 3 thn tak pyh BF dan 2 thn lebih tak pyh tukar diaper. tapi lps bersalin bln Jun ni, kena mula balik. hehe

Mummy's Luv & Life ~ Airis-Arissa said...

ni tempat paling saya suka. nak cari baju anak pun byk pilihan. tesco pun sebelah je. breasfeeding baby pun seronok. sampai en hubby kejap2 kol, x nak kluar ke. heheh...i luv the curve :)

Chekgu Azrine said...

Xpnh lg lepak bb room..hehe..

Aleyn said...

Hehehe....i pun x pernah masuk baby room...lalu jer selalu..ahaks

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails