Saturday, 28 April 2012

Selamat Hari Lahir MZ

tiada lafaz yg lebih mulia melainkan ucapan syukur ke hadrat Ilahi kerana masih memberikan MZ peluang utk bernafas meneruskan kehidupan di bumi fana ini, ditemani insan2 tersayang..

my mom kata, MZ dilahirkan pd waktu tgh mlm..that's why kulit gelap :p 36 thn yg lepas...my mom bersalin kat umah ajer...zmn dulu2 jrg org bersalin kat hospital


thn lps, time bday dinner kat Haven Restaurant, my mom ada kat sini with me..thn ni, my mom akan dtg jumaat dpn...semlm mr hubby bwk kuar gi bday dinner gak, wpun MZ sgt tak sihat sbb dh 2 hari selsema yg sgt teruk sampai tak boleh tido mlm sbb hidung tersumbat dan dh berkotak2 tisu menjadi mangsa...

moga Allah akan segera menyembuhkan MZ dan mengembalikan nikmat kesihatan anugerah yg tiada nilainya

note : jap lg nak gi klinik...:(


 

14 comments:

umialya/k.tini said...

Selamat Hari Lahir MZ, moga diberi kesihatan yang baik dan dimurahkan rezeki..

Chekgu Azrine said...

happy birthday MZ.. and speedy recovery k..

Miss Hidy said...

Selamat Ulangtahun akak...Moga dilimpahkan rezeki dan kesihatan yang sempurna..=)

AyuArjuna BiGoshh said...

hepi besday my dear suzz...moga cepat sembuh :)

Syima Emi said...

selamat hari lahir kak suzi!!

MamaYatie said...

happy birthday MZ! Semoga dirahmatiNya selalu...get well soon ya!

Ummi Dania Yasmine said...

Selamat Hari Lahir Suzz!!

Kalau makan ubat selsema terus mengantuk teramat. Sebenarnya nak bagi rehat la tu....

yumielufya said...

Selamat Hari Lahir kak Suzie..
Semoga berbahagia selalu,makin di murahkan rezeki selalu dan kesihatan akk akn beransur pulih.Amin..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

selamat hari lahir ye MZ

ADEEYA said...

Happy birthday MZ. Get well soon

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

happy birthday mz...memang hilang nikmat seketika kalau badan tak sihat..moga cepat sembuh..

Em's Family said...

happy birthday.. take care and have a good rest ok.. :)

tiefazatie said...

hepi belated besday sis..
get well soon..=)

Aidah said...

Selamat ulangtahun sis..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails