Sunday, 22 April 2012

Ipad2 for sale

everybody loves weekend :)

pg ni my zharfan ada school sports day
then tghari nak singgah Ikea jap...nak antar brg yg me jual online

anyway, my Ipad2 yg me won and collected yesterday, dh dpt buyer pun :) tak sempat nak ads online..

Ipad2 laku mcm goreng pisang panas Alhamdulillah..sbb me jual lower than market value kan :) :) duit Ipad2 me guna utk beli sofa heheh kira beli brg lain lah, sbb kalau tak beli brg yg kita nampak, laju jer abis duit tu :)

note : ada satu lg Ipad2 tak sure dpt bila--the one I won from Clinelle...tgh dok tunggu organizer contact and ckp bila boleh collect..Insya Allah nak jual gak :)


 

12 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

beb kul 2-4 ada coloring contest for kids kat ipc sebelah ikea...

Aju Mohit said...

emmm kot2 bleh bgtau la nak jual nnti ek

Sharinginfoz said...

sekarang ni dah kuar ipad3 kan, ipad2 dah turun harga... hmmm bila le nak beli tablet ni

kak ina kl said...

oh dah terjual ker? betul tu klu duit memang laju ajer mengalir baik beli barang kan.
nanti kalau rajin votelah blog akak melalui fb kat http://mitbca.com/category.php?id=3 bagi 2 kategori

Mama Balqis BPB said...

tunggu ipad hasil contest tak dpt2. sy nak book dulu dgn kak suzi bleh?

Mama Adam said...

murahnya rezeki mama. tumpang happy + jealous :)

Em's Family said...

phew laku u.. alhamdulillah

ezzamalik said...

ala baru ingt nk beli,eh saya nakkkk yg tuuu hee

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

lamanya mz.. kan dah lama mz mennag tue.. yg baru mennag pulak dapat dulu..

SyUhAdA said...

wah, cptnya dah ada yg beli..

ng kuok loong said...

How many Gb ? Price ?

rosnani said...

nak juga i pad tu. still available ke

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails