Thursday, 19 April 2012

On the day he turns three

date : 15/4/2012
time : 9 am
location : taman near mahkamah shah alam
camera : sony DSLR (pics kat blog ni are resized so tak nampak sharp sgt)
event : sempena hari bday ariff yg ke3--kenangan utk ariff dan kami ber4
cuaca : cerah
"papa kata, taman ni cantik, ada iras2 mcm some of taman kat Notts ajer...so kami feeling PS ala2 kat obersi lah gitu.."






















note : MZ masih ada satu PS yg MZ menang hasil blog contest, tapi photoGnya kat johor..tak sure bila boleh pegi johor utk PS tu...

9 comments:

Em's Family said...

cantik cantik. betul lah u cakap, kalau mak ayah ambik memang ariff senyum sokmo..

Huda said...

seronoknya ber ps..cantik2 gambar kan..

Nana said...

ewah mz vouge tu pose cekak pinggang

Fai Shaklee said...

seronoknya kn gather2 mcm ni... fai doakan semoga dikekalkan kebahagiaan ni buat akak dan family ;)

Hanim said...

Wah, semua pic cantik. ariff n pan mcm model.

Ummi Dania Yasmine said...

cantik!!! 1 happy family....:-)

Ummi Dania Yasmine said...

pose cekak pinggang suzz trademark tu. DULU, KINI dan SELAMANYA...hehehe :-)

tiefazatie said...

wah..happy family!comel2 je nie..=)

Chekgu Azrine said...

vogue MZ.. chomel MZ pakai tudung bawal..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails