Friday, 6 April 2012

Satu-satunya gambar yang berjaya dirakam

ekoran kejadian semalam, nak jd cerita, berkebetulan plak my digicam kehabisan bateri...so sempat snap sekeping ajer pic lil ariff sebelum dia jd bad mood...dia ok sebenarnya kalau mama yg snap his pic, kalau org lain, dia tak mau...

 ariff pakai baju+suar anakku yg dibawa khas oleh staff pa&ma utk PS semlm...

note : moga2 dpt PS time bday ariff 15 april nanti...of course papa yg kena jd photoG :)


9 comments:

mama rifQy said...

wahh !!!!exactly baju yang rifqy dh ade!! kite beli dah baju ni utk raya..hehhehheheheh.......mase beli tuh..staff anakku mmg baru kuarkan baju ni utk display!terus jatuh chenta and terus grab!!ehehe...arieff comel

laskar pelangi said...

alololo comelnya dak techik ni posing :))

Hanim said...

Comey je ariff kalau ambik gmbr. tapi bad mood plak. rugi btul..

Aju Mohit said...

comel, bestnya ada photoshoot ye...cayalah mz!!!

tiefazatie said...

alala..comel!

AyuArjuna BiGoshh said...

dapat tak baju tu ??? takpe dah besar sikit nanti arif akan ok :)

Eliss Mie said...

semalam tengok gambar suzie kat majalah keluarga gambar suzi & ariff :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Lain Kali suz kna buat2 Pegang camera jugak kot

Ummi Dania Yasmine said...

ayu : i rasa baju tak dapat unless anakku nak bagi. Actually comel je ariff kalau nak bergambar tapi sayang moody la plak....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails