Monday, 23 April 2012

Just another prize-giving story

prize giving P&G Guardian utk Simply The Best For 2012 berlangsung di Guardian KLCC pada hari sabtu 21 april jam 10 pagi...hampir semua winners attend prize-giving...dan kebanyakan yg menang adalah muka2 comper yg biasa me jumpa kat some other prize-giving...


me posing dgn my ipad2 lps siap prize-giving..ada one comper (chinese) tlg snapkan my pic..me dtg dgn my kids ajer sbb mr hubby keje...ni 2nd time attend prize giving kat lokasi yg sama..1st time masa menang TV 40 inci dlm contest Listerine last year.
 presenting...my new Ipad2 :)

lowest spec ajer ni....kat website apple, harga Ipad2 with this spec ialah RM1199...wpun tak grand mcm menang keta or cash puluh2 ribu RM mcm comper2 yg lain, me tetap bersyukur..Alhamdulillah :)

lps abis prize--giving kat Guardian KLCC, me bergegas ke Bangsar utk attend msk2 event dgn chef wan tu...hari sabtu yg sibuk tapi menggembirakan :)

note : looking forward to attend prize-giving Anakku SDK & Pa -Ma pd 4 may nanti, Insya Allah

 

9 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah beb :)

Ummi Dania Yasmine said...

Bravo Suzz!!

mama tisya said...

mmg best..tahniah mz

Lin Azlina said...

Taknak jual ke sis? hehe...

Wansteddy Tales said...

tahniah kak suzi :)

ezzamalik said...

xsudi nak jual ke?hihi

Chekgu Azrine said...

Tahniah ye MZ..

Nana said...

bessssssss

tiefazatie said...

wah..sgt best..ble la ifa lak nie..haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails