Friday, 6 April 2012

Rezeki menang mesin basuh

tghari semlm me dpt call....mula2 me blur sbb mcm tak sure contest yg mana...sbbnya contest ni dh lama closed/due..ie 30 sept 2011...ingatkan me dh tak menang or no result for this contest...syukur alhamdulillah, me menang mesin basuh harga RM699...

actually me antar dua entries utk contest ni, satu nama me, satu nama mr hubby...so me pun sajer jer sms mr hubby ckp in case Breeze call, kot2 dia blur kan...
then balik umah ptg semlm, dia ckp memang Breeze ada call, ckp dia pun menang hadiah yg sama mcm me
alhamdulillah...kami menang dua biji mesin basuh lah ni , total value RM1398 :) hadiah nak kena pegi collect end of this month

contest ni slogan based (slogan BM), exclusive kat giant...me join pun masa last minit sbb ternampak borang contest kat giant bt caves

note : ada jer contest yg mana resultnya sgt lah lambat kuar...ada contest yg mana sgt lambat dpt hadiah..ipad2 yg mr hubby menang dari contest clinelle belum dpt lg sampai ke hari ini....jenuh menunggu..

21 comments:

amaniammar said...

Tahniah

Ya, Allah sis..rezeki kalian..
since sy follow blog sis sy pun asyik nk join contest je..
really envy on ur luck..hihih..

usaha tangga kejayaan..

Wansteddy Tales said...

xtau pn psl cnts ni...

Yelah kak suzi... bnyk hadiah yg makan tahun blm dpt lagi. wan bnyk kali terkena dgn cnts magz. diam gituuuu je. ada yg sngt cepat. harini kol esok da boleh collect prize. lain2 penganjur lain ragamnya :)

tiefazatie said...

wah..murah rezeki sungguh family sis nie..semua nama pun bertuah nie..=)

tahniah!

Eliss Mie said...

untungnya dapat 2 mesin basuh. leh bukak kedai dobi tu :)

The Love Diaries said...

Alhamdulillah murah rezekinye...both husband and wife menang...

intanloveamir said...

tahniah!!!!bestnyerrr menang smp 2 biji mesin basuh...

Cute Mum said...

wah.. bestnya dapat 2 mesin basuh..

Nana said...

wahhhh bestnye 2 plak tu

SyUhAdA said...

wahhh...besnye sis..

Cutemama1702 said...

tahniah.... best nyer... rezeki suami isteri... leh pinjam satu... hihi

Ummi Dania Yasmine said...

2 sekaligus???? perghhhh happy tu suzz. Kalau jual tu terus cukup duit u untuk umrah!!! allah itu adil!!! :-)

εïз mummyHaza εïз said...

tahniah mz... sangat2 good luck la... :D

eima said...

tahniah dear .. rezeki u mmg murah ....

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Mz mmg terror slogan!!!!

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah bagusnya murah rezeki suzz sekuarga....niat yang suci pasti Allah lorongkan jalannya...Amin

~*Dandelicious Princess*~ said...

wah sronotnye lucky. U really inspired me with the stories.

DeQWa said...

TAHNIAH MZ...
nk tnye la ,slalu join contest letak nm MZ ngan hubby,letak alamat yg sama @ lain2 ek...??
yela,ade gak join contest,tp bile nk antar byk nm dgn 1 alamat yg sama takut diorg reject jer...

mama tisya said...

rezeki 2biji mesin basuh..tahniah..contest ni ada tgk time jumpa adi putra wt promo breeze ..die kn duta breeze..tp tk join pn cz sloga susah hehehe

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

wahhh...tahniah...rezeki suami isteri...

pacubob said...

tahniah2....murah rezeki...:)

amiey lee said...

wahh mz smapia dua mesin basuh hehehe..tahniahh..memang murah betul rezeki akak

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails