Thursday, 12 April 2012

Esok...setahun yang lepas

13 April 2011, me ada buat ENTRY INI

pejam celik pejam celik dh setahun rupanya kami tinggalkan bumi asing itu ---tapi kami telah terjatuh cinta dengan tempat itu...dan betapa kami bersyukur diberi kesempatan untuk menghirup udara sejuk selama 16 bulan...apa2 pun kami sentiasa bersyukur dpt meneruskan kehidupan di tanah air sendiri...




memang tiada tempat yg sempurna kat dunia ni, tapi byk kelebihan yg ada di sana yg terpahat kukuh dlm ingatan kami...kdg2 memori indah itu muncul dlm mimpi2 kami, (siyes me kdg2 termimpi2 tempat itu) kdg2 kami luahkan melalui perbualan sehari-harian betapa kami merindui tempat itu ...








note : menunggu hari sabtu dgn penuh debaran dan harapan..

adakah anda merindui sesuatu..or looking fwd for something to happen soon..


9 comments:

mama tisya said...

kejap ms berlalu dh sethn ek...sure teringat kenangan di sana...

~~zana@pb~~ said...

Kenangan yg indah memang terpahat dlm ingatan tapi pasti akan kita tinggalkan juga berbanding kenangan pahit yg akan kekal selamanya dlm ingatan....eh betul ke ni akak merepek.
Pergilah bercuti kesana..Mama Sharfan.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tempat yg tenang & tak heatic mmg kita sukakan?

Oyis said...

tmpt jatuh lg dikenang, inikan pula tmpt jatuh bgn buat PhD... saya pernah buat A Levels di UK 15 thn dulu, tp kdg2 termimpi2 lg masih buat A Levels. Yg peliknya, dah ada kat UK skali lg ni pon masih mimpi2 zaman itu. kalo dah balik for good nnt, for sure termimpi2 kan plymouth plak. kenangan manis mmg slalu mengunjungi waktu tidur... bgn je lama termenung ingt mimpi hehe

Matjoe said...

wahh, kenangan terindah

Em's Family said...

setahun dah suzz.. i know, surely banyak kenangan u dekat sane.. setahun lebih u susah senang dekat sane

Ummi Dania Yasmine said...

I kalau jadi u pun pasti memori tu akan datang singgah kat kotak fikiran kita....sweet memories...

Nana said...

esok..bersamaan beday mia hehee
cantik sgt kan..suka nengok

myra abdullah said...

wah bestnye mama =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails