Wednesday, 18 April 2012

biskut setin bertukar jd set periuk..tadaaa

nama adik me (no 9 dlm list) terpilih as one of conso winners utk jacob's ibuku inspirasiku week 4...and hadiah set periuk tu adalah utk my mom kat kg :) yg me menang masa week 1, me dh selamat guna pun --baru sekali guna hehhe maksudnya me jrg masak ler tu :p



me dh pegi amik pun set periuk tu :) total value RM500...berbaloi2 sbb biskut RM13 ajer setin (POP)


ni pic set periuk me punya :p


nanti nak kirim kat adik me bila dia balik amik my mom ujung bln ni--me & my mom nak gi cuti2 kuching...yayyy -syukur Alhamdulillah



6 comments:

mama tisya said...

rezeki periuk mhl utk mak mz..tahniah...slamat bercuti ke kuching

iduraz said...

bestnyer dpt periuk..tahniah!

Fai Shaklee said...

wah, best dpt periuk. makin bersemangat la nk masak kn? hehe. selamat bercuti ke kuching... nk kirim FM buleh?? ;)

Hezesuze said...

rezki periuk namenye tu uols hehe

mama_umar_maryam said...

waaah adiah best utk hari ibu!!slmt cuti2 mz & family, zt lak tgk kire hari nk bwk mak zt cuti2 langkawi ;)

tiefazatie said...

untungnya...murah rezeki sis n family nie...

doakan ifa beruah juga ye..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails