Wednesday, 14 March 2012

Rezeki dari Anakku-SDK | Mama & Lil Ariff won 2nd prize


Contest Detik2 Mesra Anakku under SDK..sponsored by Anakku..
kena hantar pic mommy & baby...
 Alhamdulillah....rezeki me & lil Ariff--a-da technical error psl nama tu...sbb SDK call hp mr hubby utk verify, mr hubby blur2 ckp nama zharfan hehhehe
hadiah 2nd prize RM500 Anakku Voucher & RM1k Anakku hamper
the winng pic tu time PS kat taman metropolitan kepong--mr hubby jd photoG --tq abang :) dh byk jasa our Sony DSLR tu ;)
 and...dlm SDK April, ada pic zharfan--me sajer antar sbb zharfan ada byk gambar passport yg lebih masa print utk profile sekolah ari tu
 dpt hadiah buku :)


and ada pic MZ & hubby..kat segmen ulang tahun perkahwinan

pic masa kat Notts ni...thn 2011

tak sure dpt hadiah ker tak sbb penaja segmen ni ialah Butik Mama--hadiah sampai Mac ajer..may be bln April dh tak de penaja--mcm citer cuti2 Paris yg me antar utk majalah MIDI..tak dpt hadiah pun :( sbb penaja taja hadiah sampai February ajer, citer me tersiar utk bln Mac :( sedey gaklah

note : 6th winning for Mac 2012


12 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

wahhhh...sdk april..3 segmen sekalli tu hehehe

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah tahniah satu family dapat masuk magazine...tak pe tak de hadiah janji glamour...moga ada rezeki di tempat lain...amin

ajumohit said...

hehhehe berbaloi2 lah MZ, tahniah!!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

takpe yg penting anakku dapat hehe

AdaM Hawa said...

tahniah!! sonoknya.. dapat macam-macam hadiah.. ;)

Kella said...

akak ni sentiasa murah rezekinya.. Alhamduliillah.. =)

cikpia said...

wahhh, cam artis!!! nak sainnnn.... he he

Em's Family said...

tu lah i belek semalam SDK, penuh muke2 u hehehe.. ape2 congrats!!

Ummi Dania Yasmine said...

Wahhhh....lama jugak i tak beli keluarga ni. Paling last Nov 2011 sebab Dania ada....hehehe...

Tahniah Suzz!!!

Eyriqazz said...

murahnya rezeki kak suzie.....
best sgt2....lebih2 lg byk akak menang dgn anakku....
azwa suka sgt baju brand anakku, dr alisya sampai baby....

semoga akak lg berjaya n murah rezeki akan dtg...tumpang happy n senyum jer tgk mcm2 hadiah akak menang...u deserve it!!

Affieza said...

Berbaloi beli majalah SDK kali ni...all your family in one mag..btw congrats

Cutemama1702 said...

tahniah.... n slam perkenalan dari sayer... hehe sy pun rajin gak join contest nih hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails