Saturday, 10 March 2012

Pagi ni saya akan bertungkus lumus

Shop Shop Hooray Philips Jusco..akan berlangsung pagi ni...me mode debar2 +excited+ teruja+tak sbr gitu

konsepnya sama mcm rancgn supermarket sweep--famous rancangan ni kat UK--me selalu tgk kat tv masa me kat Notts

moga2 me dpt spent RM1250 in full!!!!!!

note : me sorang2 ajer join event ni mr hubby keje :( go go go MZ ! my kids ada utk temankan me tapi tak join the event lah, dok tunggu kat tepi ajer




5 comments:

Huda said...

go chaiyok sis, u mesti boleh!!! Hehehe..

norliha said...

murah rezeki suzie,
wish u good luck!

Em's Family said...

Good luck Suzie, dekat mane event ni.. nanti cepat2 upload ape u dah borong dekat blog ni ok

notti netti said...

usaha!!! u can do it!

puteri211079 said...

All the best MZ....:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails