Wednesday, 28 March 2012

Bajet breakfast

kat cafe UIA (central complex) memang terdapat banner ni utk setiap food stall/booth...


semua menu/pakej tu termasuk minuman, tapi of courselah kalau lunch, nasi+1 lauk+1 sayur, kalau breakfast, of courselah tanpa additional lauk pauklah (cthnya bihun goreng+air)

sbb me WAJIB breakfast, so me memang spent duit utk breakfast, biasanya around RM2-RM3 sbb me jenis suka amik lauk dgn bihun etc and minuma me bwk plain water dari umah (save cost) ngeh ngeh ngeh

uolls berapa kos breakfast everyday?


7 comments:

mama tisya said...

murah je tu..kt area opis ni kalo bfast dlm rm 5-rm6

me suya said...

Suya pun breakfast.selalunya spend around rm1 utk kuih or bihun or else nasi lemak.. Then air bawa sendiri jugak

Huda said...

kalau tak bawak bekal, dalam 3rm je. Tapi kalau bawak bekal jimat duit.

kakchik@ella said...

KC tak da budget sbb biasanya minum pagi adalah biskut tawar 3 kpg dn nescafe o. nescafe ofis sediakan. biskut tu beli setin secara bergilir dgn kwn. setin blh mkn dlm 2-3 minggu jgk la.

tiefazatie said...

wah..best2..hee..
ifa makan roti je..
xpun share mkn nasi lemak ke..mee ke..
dlm rm2 gak la..

amiey lee said...

Free..sbb company provide breakfast.lunch and dinner

Chekgu Azrine said...

its depends tekak nak makan apa.. hehehe.. kalau heavy of coz budget up sikit la.. hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails