Monday, 26 March 2012

Scrap booking skills

me amik dari FB one comper frens...


ni antara entries yg dishortlist utk contest ABPH thn ni..slogan based+creativity based..

me masih merangkak2 bab2 nak mengkreatifkan entries..and rasanya tak terdaya nak bersaing dgn those yg sgt2 creative (salute wanssteddy sbb sgt creative in her contest entries)...me tak pernah join ABPH sbb tak de masa +tak reti nak deco2 entries :p

deco2 entries adalah salah satu faktor utk menang dlm contest, wpun tak semua contest organizer consider bab2 ni, tapi being human, most of them memang tertarik dgn creative deco2 ni... (pengecualian: contest yg based on seriel number--rasanya memang tak effect even deco bagai nak rak pun)

note : moga2 one day me boleh jd more creative in decorating entries :)


8 comments:

Hermit said...

see I told u..ABHPP...slogan jer tapi creativiti pun adaer ...yang msk last year mng kete antar lebih 50 entries semua hias gitu :)

intanloveamir said...

wahhh...rmainya yg kreatif2...ermmm mcm xda chance jerrr...hehehe

Chekgu Azrine said...

Cubala MZ..mana tahu ada rezki menang beso!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila tak reti kretif & tak reti slogan.. so camana?? ekeke.. ila nak ikut mcm mz cakap.. masuk contest bergambar.. nanti ada duit lebih nak beli dslrlah..

Wansteddy Tales said...

wan xjoin berita harian ni kak suzi. xde mood nk join. kedua sngt kuat persaingannya. salah seorg pro comper yg wan kenal sanggup berhabis segalanya (duit, masa, tenaga) demi dptkan hasil terbaik. kalau kita xterikat dgn kerja rumah atau kerja pejabat myb blh buat mcm tu :)

mama rifQy said...

kite ni mmg slow lah bab2 bende ni!! tak retiii

Em's Family said...

mira pun tak join abph, rase ramai je yang join.. kalau bab contest yang kene decorate ni, im not to the extend decorate sampai dalam gambar tu.. sikit2 tu adalah..

Nana said...

saya memang fail la mz
bab2 kreatif ni hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails