Tuesday, 20 March 2012

Kotak parking khas untuk pemandu perempuan

biasanya special parking lot utk disabled person, and some hypermart bagi special space utk parents with small children (mcm kat tesco or ikea)

tapi masa me pegi Cathay Damansara (@e-curve) (sbb nak gi tgk movie guna voucher yg me menang contest MWW)..1st time me nampak ada parking khas utk SINGLE FEMALE DRIVER!!ie those pemandu perempuan yg memandu sorang2 lah gitu... betul2 depan pintu/entrance/escalator--kira utk safety lah..


bagus kan kalau semua tempat ada parking khas gini..cuma jgn disalahguna dh lah...sbb tak semua rakya malaysia mempunyai kesedaran civic yg tinggi mcm kat negara2 maju..

besh gak tgk movie kat Cathay ni..sbb sgt spacious gitu!!


6 comments:

mama tisya said...

tau kt sini ada cz dlu2 time opis lama kalo dtg cni main bowling sure cr parking kt cni...hehehe

Nana said...

ahh first time nampak kat sini
tmpt lain xpenah nampak
manjang xde ksg je
lot parking ni

Chekgu Azrine said...

1st time dapat tahu ni.. bagus jgk erk..

SyUhAdA said...

senangla klau camtu..

Ummi Dania Yasmine said...

birthday anak aaron aziz kat sini la :-) best dan selesa....

hanabunga said...

Waah baguslah gitu.sgt menjaga keselamatan kaum wanita.tambah2 kalau dah lewat malam kan.kot2 jalan sorang2 ka.bahaya2.bagus ada tmpt parking mcm ni :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails