Thursday, 22 March 2012

Van comel menggamit memori

selalu ajer weolls ternampak van pink kat tmn layang2 (taman metropolitan kepong)..




van ni menjual cookies..MZ & family jenis tak berapa gemar mkn cookies, so kami tak beli pun :p

yg kelakarnya..
both MZ & mr hubby..sependapat la plak...actually MZ tak ckp apa2 pun, just simpan dlm hati, then mr hubby yg tegur/ckp, "van ni mcm kat UK kan" hehhe

nilah van yg kami maksudkan..



van aiskrim kat wollaton park (tempat kami bersantai and tempat main snow time winter)..van cookies kat msia sama cute dgn van aiskrim kat notts :)

note : tempat jatuh lagi dikenang, inikan pula tempat tinggal selama setahun 4 bulan ;)


12 comments:

::EIDA:: said...

Ida tiap tiap isnin pasti kejar si pinky ni.. Siyes! Ida tak minat RedVelvet cupcake.. tapi bila ida cuba diaorang punya RV memang TERBAIK!! Rugi MZ tak cuba.. =)

AdaM Hawa said...

dah lame betul tak pegi taman tu..

iylia said...

cookies n cupcake cookies wagon ni sdp2 jgk.sy pnh mkn

Ummi Dania Yasmine said...

Memori tu akan tetap tersimpan kan....x boleh diganti ngan wang ringgit!!! Priceless....

Lida Rahim said...

wah comelnyer.. so rakyat mesia pon dah sekreatif org2 UK :)

baru sekali jer pg kat taman tu.. van ni ada dari pukul berapa ek?? tingin pulak nak try RV (tak pernah pon merasa RV huhu sedeh)

SyUhAdA said...

cute jer..

Nad @ MamaZakwan said...

penah masuk jalan2 cari makan cookiesvan ni ;D

menariknye van kt uk tu..
org beso mcm saya pun suke
apatah lagi budak2 kompem suke..

bada said...

kalau x silap, van ni pernah masuk tv...

kayyana said...

mesti kak MZ sgt rindukan moments di UK kan.. hehehhe

εïз mummyHaza εïз said...

comellll... pink gitu.. :)

kakchik@ella said...

kiut la. mcm2 cara org cari duit sekarang.

tiefazatie said...

comel..hee..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails