Sunday, 11 March 2012

Sarapan di mana

semlm me sarapan di kedai mamak (mkn roti telur) sebelum bergegas pegi Mid Valley utk attend shopping spree

ari ni, me sarapan di rumah..my SILs yg dtg umah me masak bihun goreng yum yum


ada plak contest sarapan by Nestle--seriel number based as usual--me tak pernah menang apa2 contest nestle sblm ni...so even if i join, join and forget ajerlah :) kalau menang kira rezeki ;) Insya Allah :) no harm joining, sbb majority rakyat msia menggunakan produk nestle kat umah (milo, nescafee, coco crunch, honey star etc)

happy weekend uolls!


5 comments:

Em's Family said...

i dunno this contest.. mane nak cari form yer, i baru je stock up my milo and emir punye coco crunch yesterday

ajumohit said...

Arini mkn nasi lemak ;)

Adyshariz said...

produk terlaris di malaysia..tapi buatan luar...huhu

intanloveamir said...

intan dh siap pos last week...semoga ada rezeki brekpes atas kapal..hehehe

Cutemama1702 said...

kt pun join... pun x penah menang... hope kali ni ade rezeki...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails