Friday, 9 March 2012

Art lover

my zharfan sgt2 minat apa2 yg art based...

last weekend masa pegi MV, so mesti singgah buat aktiviti arts...setiap piece drawing  tu harga RM10, so RM20 for dua beradik ni..


ni hasil yg dh siap..ariff punya tapi byk papa yg tlg buat, ariff buat sama2 dgn papa




zharfan nampak dh mature ;)

note : weekend ni my SILs dtg umah me sbb my BIL kawin (akad nikah) ari ahad mlm-- kat Muar Johor

4 comments:

cikpia said...

cantik!!!!

kayyana said...

ni bukan pasir kaler kaler tu ek kak.. nnt nak bwk danish dtg sini lah.. bg die belajar warna sikit

Ummi Dania Yasmine said...

bz u minggu ni yer...

Hanim said...

Comey je ariff n pan. Cik teh winduuu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails