Tuesday, 6 March 2012

BIG winning | RM2k Seng Heng Voucher from Kleenex-Giant Contest

berita kemenangan actually pada 21 feb yg lepas, tapi me lom buat proper entry sbb mr hubby agak2 blur2 masa PIC called...and nak kena pegi collect hadiah ni personally tak leh wakilkan, so mr hubby amik cuti semlm..hadiah collected from Amoda Building, Jalan Imbi, KL


nilah hadiahnya...RM2k Seng Heng Voucher (RM100x 20 pieces)..as good as cash

mulanya me pelik bila mr hubby ckp hadiah yg dimenangi..me check contest form, hadiahnya lain..rupa2nya organizer tukar hadiah, tapi memang lebih beshlah hadiah yg ditukar sbb open voucher, can redeem with any item yg kita suka

nilah borang contestnya...dh lama closed pun ie 30 september thn lps, kena purchase RM10 Kleenex stuff  for one entry...lucky draw based, me antar 2 entries ie satu nama me, satu nama mr hubby, nama mr hubby yg naik..


berangan gak nak menang GP (holiday to Singapore)---sipi2 dh tu heheh , lom ada rezeki nampaknya
nilah hadiahi asal...me dh 2 kali menang hadiah yg sama  ie home theater last few years (contest KL Sentral & Contest Parkson)..so sgtlah bersyukur bila hadiah ditukar kepada open voucher

Alhamdulillah atas segala nikmatNya

note : 3rd winning for March 2012

21 comments:

mama rifQy said...

bestnyeee..leh beli barang elektrik!! rezeki..akak ni mmg sgt lucky la..kalo slogan tuh kite paham la..akak mmg hebat..bab2 lucky draw pon akak sangkut! hebat and speechless..congrate dear!

Huda said...

wow! seronok, congrats!

ajumohit said...

tahniah MZ!!! try nk jadi mcm MZ tapi tak rajin hahahahha

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bestnye suzzzzzzzzz...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

selalu big winning..memang murah rezeki MZn family...tahniah..

CikLilyPutih said...

congrats MZ,

nanti leh citer cam ner strategi MZ masuk semua contest ni ek

Aidah said...

tahniah kak, menang lagi...
semua big winning kan... =)

Ummi Dania Yasmine said...

i masuk jugak....cuma 1 borang i hantar....takpe...rezki me di lain contest...TAHNIAH TAHNIAH my bff. Happy 4U.

Hanim said...

Best giler. Duit dlm bentuk voucher tuuuuu....

AyuArjuna BiGoshh said...

beb, beli dryer.................i puas hati beli brg kat seng heng...die kadang2 kasi kupn.vou tambahan :)

mama shifa said...

you are THE BEST!
belanja 999 kat senheng pon ada lucky draw jugak, hadiah rumah tuuuuu

Ahmad Nizar said...

Congrats kak !

εïз mummyHaza εïз said...

tahniah mz,... big winning melekat ajek.. :)

pacubob said...

congrats suzy....boleh join pulak contest sen heng menang hadiah gp umah sejuta tu.....:)

amiey lee said...

wahh tahniah mz... rzeki dari Allah... tak sia2 tuk org yang rajin usaha mcm mz...

ariana said...

Tahniah..rezeki ni..:) akak jarang menang apa2 kalau masuk contest..huhu

tiefazatie said...

murah sungguh rezeki sis..
tahniah!

Wansteddy Tales said...

cnts ni pn nama hubby wan yg naik. so far nama hubby kita yg slalu luck ni kak suzi hehe... tahniah akk menang berganda besarnya. wan menang conso je. hadiah pn dah slmt guna. hamper tisu kleenex ^^

Nana said...

wah menang lg!

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Alhamdullillah..Tahniah,
wah mmg besh..RM2k voucher senheng
boleh shopping free

Lin Azlina said...

dpt cash voucher cam dpt cash jugakla....bilalah giliran saya

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails