Monday, 19 March 2012

Bershopping sakan @Hush Puppies Apparel 1Utama | rezeki dariNya Alhamdulillah

sejujurnya thn  ni me sgt jrg bershopping (ie bj/kasut/hbag) sbb gigih menabung-- moga2 tercapai hajat utk menjadi tetamuNya..

sebagai seorg yg sedikit 'shopaholic'..rasa tak keruan bila tak dapat bershopping ngeh ngeh ngeh

Allah itu maha Pemurah..rezeki utk shopping dikurniakan melalui hasil contest..ni menang contest Her World Oct 2011 (under Blu Inc), baru dpt vouchernya last week


RM200 utk bershopping dgn penuh gumbira di Hush Puppies Apparel

nilah hasil rembatan me...


new pair of jeans utk diri sendiri, kemeja utk Mr Hubby (katanya nak pakai time holiday nanti), and yg dlm kotak tu pun MZ punya..then still short RM2, so terpaksa amik satu lagi item..


MZ amik socks utk zharfan (harga RM14.90 for 3 pairs), so kena top up RM14, tak kisahlah :) yg penting sgt teruja bila shopping tanpa merabakkan poket :)




note : kali terakhir MZ beli jeans ialah masa kat Notts..rasanya end of 2010 gitew--jeans beli kat Asda harga 10 pound rasanya..punyalah lama tu...dh boring pakai jeans yg sama jer...
MZ pakai jeans yg agak loose and pakai dress yg labuh, even kalau pakai blouse/t-shirt, MZ pakai extender utk bagi labuh cover butts & hips


10 comments:

Nana said...

saya pon dah lama gile xbli jeans
pakai mana ada je ehhee

SyUhAdA said...

murah rezeki MZ ye..

Eyriqazz said...

wah,makin murah rezeki mz ngan offline contest...rasanya kalau total up kan semua hadiah mz ni, income blogging saya pun kalah ....

Em's Family said...

rezeki u, lagi banyak u simpan nak jadi tetamuNya, lagi banyak jugak rezeki u datang

AyuArjuna BiGoshh said...

cun jeans itu :)

Hanim said...

Best! Best!

nUR_rOsALiNdA said...

Untungnya dapat shopping tanpa merabakkan poket..Hehehehe~

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

wah mmg best shopping hasil menang contest..:)

DeQWa said...

TAHNIAH....
nk tnye la extnder MZ beli kt ner erk??ade hritu nmpk kt blog tp dh lupe....kwn dok cari sgt...tk jmpa lak

mama rifQy said...

wah..best2...sbb membeli dengan beshnyee menggunakan voucher sajorkkkk

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails