Friday, 2 March 2012

BIG winning | Ipad 2 from Clinelle Contest

pukul 5.45 ptg semlm, i was driving slps settle urusan fetch my kids from their school/nursery..then ada sms dari naa mama iqy, ckp my hubby menang ipad2 :) Alhamdulillah :) terus me call mr hubby to share the good news :)


contest ni lucky draw based, kena beli product Clinelle harga RM60, me antar satu entry ajer atas nama hubby :) wannsteddy pun menang gak :) 1st name in the list tu :) congrats wan!! rasanya ni ipad2 yg kedua utk wan..wan ari tu menang ipad2 from contest AyamA1

ni entry form



kiranya ni ipad2 me yg pertama utk thn ni :) and yg ke-4 semenjak me aktif bercomping lps balik Msia last year :)

note : 1st winning for March 2012, alhamdulillah


21 comments:

Huda said...

Tahniah again..IPAD2 lagi..

aslam said...

waaa,tahniah untuk hubby dan mam zharfan...

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

tahniah suzz, sangat2 bertuah nama hubby suzz ek, banyak menang...biler plak turn kita ni, dok lagut layan contest la ni

AdaM Hawa said...

Tahniah!! Alhamdulillah.. murah rezeki.. ;)

azura samsuddin said...

complete sorang 1 ahli keluarga sis dpt ipad2 xperlu rebut2 dah :)

amiey lee said...

alhamdulillahh murah betul rzeki MZ

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah suzz :)

Ummi Dania Yasmine said...

tahniah suzz. ipad ni leh jual....jual murah sure org nak beli...

:: Riri-Fatieha ::~ said...

sis, kalau ada intention nak jual email me ye at fatiehafatie@gmail.com.

Tq.

e!ya said...

sunggoh murah rezeki mz..nie semangat makin kuat tuk try bcontest..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Alhamdullillah..Tahniah MZ,
mmg murah btol rezeki MZ,
iPad2 kali yg ke 4 tu..sgt besh..:)

kayyana said...

tahniah kak...

mama tisya said...

tahniah mz..menang ipad lg

Lin Azlina said...

semoga lepas ni ada plak rezeki untuk saya...tahniah kak

Em's Family said...

wow wow wow wow wow wow wow wow..

Devi da Lil' DeviL said...

boleh buka kedai jual ipad2 sudah..grats!

Nana said...

wahhh xtau nk ckp apa lg hebattt

Noor Wahidah Mahat said...

murah rezeki kak suzie kan? tahniah kak..

-madammondoq-

gewecun said...

tahniah2:-)

Wansteddy Tales said...

wan pn join 1 entry je. mahal sngt POP dia nk. RM80 la kak suzi. Xworth it kalau xmenang. sbb tu berani mati join sekeping. target early bird yang hamper dia rm250 tu je. alhamdulillah Tuhan nak bagi lebih. Syukur sngt ^^ Tahniah buat kak suzi n husband :D

~*Dandelicious Princess*~ said...

wahh... nice! Sronoknya tengok orang rajin join contenst and menang plak tu.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails