Thursday, 29 March 2012

Lil Ariff got to attend Anakku-Pa&Ma photoshoot la plak

ptg semlm ada staff Pa&Ma called me, katanya lil Ariff nak kena attend PS kat taman tasik shah alam next week (ari khamis), sbb lil Ariff is one of main prize winners Anakku Search...so kiranya nak kena peragakan ie posing pakai baju sponsor contest tu ie baju Anakku yg Pa&Ma sediakan. Ariff akan PS dgn another winner (girl), rasanya akan kuar utk Pa&Ma bln May/June kot

the staff siap tanya rambut Ariff mcm dlm pic yg dia menang ke tak heheh me kata yep, nasib baik lom potong rambut :p

this is the winning pics:
..hasil sentuhan Zubye EOG..terbaekkk!!!


my cheeky lil Ariff :)..


kiranya next week--1st time ni Ariff akan PS utk magz...
my zharfan dulu masa umur 5 thn pernah PS kat tempat yg sama utk magz SDK (edisi raya --peragakan baju Sarakids), masa tu zharfan PS dgn dania anak my BFF ezna :)

note : hadiah anakku tu lom dapat lagi.....penat tunggu hadiah ;)


11 comments:

Huda said...

Wah seronoknya PS nanti..kalau dah keluar majalah nanti bagitau la yea..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wah wah glamerla lil arief lepas nieeeeeee

Ummi Dania Yasmine said...

i dah bagitau u dah kan?....mesti dapat peluang jadi model!!! :-) Tah tah dengan sara x? Budak comey yang cute itewww

AyuArjuna BiGoshh said...

wah retisss la arieff heheheheh

Nad @ MamaZakwan said...

comeynye arif!

Chekgu Azrine said...

tahniah.. dan alhamdulillah.. muka rezeki la ariff ni mZ.. tgok comel sangat..

~*Dandelicious Princess*~ said...

tahniah. very rajin mum. Followed u ;)

εïз mummyHaza εïз said...

comey si arieff... mata cun...

Pusat Bahasa Pelangi said...

best best PS...tahniah lil ariff

*∽ IZAN ∽* said...

wah wah wahhh~ glamorous ariff lepas nih hihihihi

pacubob said...

tahniah tahniah arif....:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails