Tuesday, 13 March 2012

Rezeki dari InTrend berbaloi2 | Beg ELLE Paris pojaan hati MZ

Alhamdulillah....rezeki dari InTrend...me menang 3 hadiah dari InTrend July 2011..kiranya bln March 2012 baru dpt surat psl kemenangan


ni surat pertama....me sgtlah gumbira sbb menang beg branded --ELLE!!
 ni promonya..kiranya me one of 12 winners

 ni surat kedua...menang perfume brand JLo

ni promonya...me one of 10 winners

ni surat ketiga...menang conso dari promo movie...dpt brg2 berkenaan movie

ni promonya..me one of 5 conso winners...tak de rezeki nak menang hadiah utama yg sgt besh itew


ari jumaat lepas me telah pegi mengambil hadiah kat office Measat Publication @Seri Kembangan...

tadaaa...beg Elle--ORI & GENUINE..Elle Paris

harga RM420!

ni 2 botol perfume Jlo berharga RM489...and me jugak collect my perfume yg me menang dari InTrend September (warkah pembaca)...perfume Elizabeth Arden worth RM282

ni hadiah saguhati...dpt DVD ori harga RM60, ada voucher nail apa ntah (dh expired pun), dpt 2 keychain yg comel, dpt pewarna kuku harga RM60..total hadiah ni --surprisingly valued as RM450

syukur Alhamdulillah :)

total value hadiah2 di atas (as per letters from InTrend) = RM1359--> so bolehlah me masukkan dlm list my BIG WINNINGS 2012 gaklah ;) wpun me rasa hadiah conso movie merchandize tu is overrated/overpriced..me rasa max valuenya dlm RM100+ ajer :p

16 comments:

ajumohit said...

bestnya!!! berbaloi2 lah MZ!!! hmmm rajinnya mz, berbalas juga kan

Ummi Dania Yasmine said...

tahniah...list panjang sungguh!!!! i rasa yg bawah sekali tu sama la seperti u cakap...serang tinggikan value nya...

tiefazatie said...

wah..murah rezeki sis..best tue..

Iela Fazielah said...

mama mz..untungnyer... ila suka bau perfume JLo tu..wangi giler.. beg pun cantik..tahniah kak

mama tisya said...

tahniah mz...beg elle yg best..perfume pn best

Kella said...

wahh.. tahniah!! i like so much!! =D

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

Tahniah murah rezeki betul...sis turunkan ilmu sket hehehe

Cute Mum said...

tahniah sis..

SyUhAdA said...

cayalah MZ..

Nana said...

wowwww besnye
saya dah lama tak anta form contest kt magazine
sebab masalah utama susah nak g collect adiah klw menang hhehhee

mama_umar_maryam said...

byk perfume!! henbeg lawa, suke!

Ms Fai said...

akhirnya dpt juga tgk hadiah2nya... hehehe. paling jeles dgn "beg Elle--ORI & GENUINE.." hehe.. semoga tahun 2012 ni semakin bertambah rezeki sis ya ;)

AyuArjuna BiGoshh said...

elleeeeeeeeeeeeeee...giler cantekk :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

berbaloi2!!

Nur-nba said...

Bertuahnya akak.. Tahniah.. Tumpang happy..

Em's Family said...

Love it too!! tak pe lah lambat.. tapi still tunaikan janji

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails