Thursday, 22 March 2012

Crepe anyone?

masa tgk movie kat cathay damansara last week, MZ sempat mkn crepe kat Hot & Roll food stall/booth...harga sgt berpatutan..mula2 try amik yg paratha..then rasa mcm kurang kenyang (sbb share dgn zharfan), so MZ order plak the real crepe (lempeng lah kiranya)


yg ni paratha dgn inti bbq chicken --harga RM3.90 ajer -sdp dimkn masa panas2

harga RM3.90- RM5.90--kategory tak mahal lah :) and sedap..ada mcm2 pilihan filling/inti


yg ni crepe inti apple..rasa mcm lempeng apple pie :) harga RM 5.90

setiap kali mkn crepe mesti teringat ENTRY INI di mana kali pertama MZ mkn crepe..

note : uolls suka mkn crepe ker..

12 comments:

Eliss Mie said...

nampak mcm apam balik pun ada :)

mama tisya said...

pernah mkn kt hot & roll sbb murah je...yg crepe tu pernah mkn time p bicester village london

SyUhAdA said...

sedapnye..rsa mcm xpenah mkn/dah lma xmkn..x ingat..hehe

Nana said...

xpenah try
tp tgk kat wagsa walk tu
sedap je nampak
mcm2 inti nye

amie tiez said...

heee ... Cik Jah pun suka menda alah ni ... biasa cik jah beli onion n cheese ... extra pepper .. fuuuu.. skang ni buat sendiri dah ... beli roti prata ... atau buat lempeng nipis ...

cik-puan said...

salam jengah

isabelle said...

sukaaaa....
dasar sweet tooth i ni.
eh actually i just love food

Cik Bambam said...

saya pon suka! ehhehe

mummY daniSha said...

i loooiiikee!best kan..rega pun berpatutan =)

LiErOSe~QiEmi said...

suke.. sedap kan kak

kakchik@ella said...

feveret KC for dinner

tiefazatie said...

selalu dh usha..sbb murah nie..tp xpernah try nie..best eh sis?nak try la nt..hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails